search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:48
MENU CLOSE

Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου ο Παπαδημητρίου: «Η αντίδρασή του είναι απολύτως φυσιολογική» (video)

28.03.2023 12:21
papadimitriou_new

Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου, όσον αφορά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, στάθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημητρίου σχολίασε τη δήλωση Μητσοτάκη ενόψει εκλογών («Κυβερνήσεις πλειοψηφίας από ένα κόμμα και όχι από ένα χρώμα»), αναφερόμενος και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Την αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου, τη θεωρώ απολύτως φυσιολογική και στη ΝΔ έχουμε τέτοιες αντιδράσεις και τέτοιες συζητήσεις πολύ συχνά και για πολλά πράγματα. Φαντάζομαι και στο ΠΑΣΟΚ δεν απαγορεύονται», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου.

Η κόντρα Λοβέρδου – ΠΑΣΟΚ

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε κριτική στην άποψη του Νίκου Ανδρουλάκη για την επιλογή πρωθυπουργού μετά τις εκλογές.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», είχε αναφέρει στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Είχε ακολουθήσει αιχμηρή απάντηση από στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία σχολίασαν: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Χτες, ο κ. Λοβέρδος, ερωτηθείς αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο διαγραφής του, απάντησε πως «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» και συμπλήρωσε πως «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να “φας” εύκολα, τέλεια και παύλα».

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη, με τον βουλευτή να μη δίνει συνέχεια, μιλώντας ωστόσο για «αρκετά επιθετική» τοποθέτηση από την πλευρά του κόμματός του.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος υβριστής ο Κυρανάκης – Χυδαία η επίθεση στη Τζάκρη (video)

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Στις 21 Μαΐου οι εκλογές, αρχές Ιουλίου οι δεύτερες

«Καρφί» Κακλαμάνη στον Παπαθανάση για το δάνειο: «Να δώσει στη δημοσιότητα τη συμφωνία» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:48