search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:52
MENU CLOSE

Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Ρίου: Κρεβάτι νοσηλείας άρπαξε φωτιά – Με εγκαύματα ο ασθενής

29.03.2023 15:18
nosokomeio Rio 765- new

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ένας άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, όταν, για άγνωστη ακόμα αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλευόταν μόνος του σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκδηλώθηκε φωτιά κοντά στο κρεβάτι νοσηλείας. Αμέσως μετά άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο δωμάτιο έσπευσαν προσωπικό της κλινικής, αλλά και παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο ασθενής, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόμενος στην ορθοπεδική κλινική, κάπνιζε χωρίς να γίνει αντιληπτός, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το στρώμα του και να υποστεί εγκαύματα στην πλάτη.

Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά, ενώ ο ασθενής απομακρύνθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που είχε υποστεί, αλλά και να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στον θάλαμο νοσηλείας, ο οποίος έχει υποστεί αρκετές ζημιές, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: «Εξέτασα τη Τζωρτζίνα και δεν βρήκα κάτι – Ψύχραιμη η μητέρα μετά την ανάνηψη»

Οι τρομοκράτες που στόχευαν Εβραίους σχεδίαζαν χτύπημα και στην Κύπρο – Το προφίλ των συλληφθέντων (videos)

Τέμπη: «Μανούλα μου πόνεσες; Όχι αγάπη μου, για μια στιγμή μονάχα» – Συγκλονίζει το όνειρο κόρης θύματος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:51