search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:40
MENU CLOSE

Νοσοκομείο Ρίου: Έπεσαν κομμάτια της ψευδοροφής από την κακοκαιρία (Video)

29.03.2023 09:34
nosokomeio rio new

Η κατάσταση πολλών δημόσιων κτιρίων στη χώρ μας χαρακτηρίζεται ως προβληματική. Η κακή συντήρηση και η αδιαφορία έχουν σαν αποτέλεσμα εικόνες σαν αυτή που ήρθαν στη δημοσιότητα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, στο Ρίο.

Η χθεσινή νεροποντή που έπληξε την περιοχή, σε συνδυασμό με έναν χαλασμένο σωλήνα, είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος, να τρυπήσει η ψευδοροφή και να πέσουν κομμάτια της στις καρέκλες που κάθονται όσοι περιμένουν να μπουν στα ιατρεία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός όπως είπε στο OPEN στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία» ο δημοσιογράφος Νίκος Γιάπρακας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς το κτίριο χρονολογείται από το 1970-1980 και έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια συντήρηση.

Τώρα είναι σε εξέλιξη στο νοσοκομείο ενεργειακή αναβάθμιση για να δημιουργηθεί ένα εξωτερικό «κέλυφος» που θα το θωρακίσει και θα το στεγανοποιήσει.

Διαβάστε επίσης

Άνδρος: To κορυφαίο νησί στον κόσμο για φυσιολατρικές και πολιτιστικές εμπειρίες

Λειψοί: Γερμανικά ΜΜΕ «αποθεώνουν» το νησί – «Μια τέλεια, βιώσιμη εμπειρία διακοπών»

Σίφνος: «Πρωταγωνίστρια» στις προτιμήσεις των τουριστών από Γερμανία και Αυστρία για το 2023 (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:39