search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί ξεκίνησε πριν κατέβει 80χρονη – Την εγκατέλειψε τραυματισμένη

31.03.2023 10:47
taxithessaloniki_new

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 58χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σύμφωνα με το thestival.gr, ο 58χρονος χθες (30/3) το πρωί, σε περιοχή της Τούμπας, κοντά στο «Θεαγένειο», ξεκίνησε το ταξί προτού ολοκληρωθεί η αποβίβαση 80χρονης που επέβαινε σε αυτό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ο οδηγός στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες. Η ηλικιωμένη τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Ιπποκράτειο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Η απολογία του επιθεωρητή του ΟΣΕ – «Ο σταθμάρχης μου είπε “δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία”»

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε ο οδηγός του δικύκλου που συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Δράμα: Έκοψε με ψαλίδι τα αυτιά αδέσποτου σκύλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31