search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:48
MENU CLOSE

Δράμα: Έκοψε με ψαλίδι τα αυτιά αδέσποτου σκύλου

31.03.2023 10:06
skylos new

Η αγριότητα ορισμένων ανθρώπων δεν έχει προηγούμενο. Σε έναν οικισμό της Δράμας χθες,, ουλριαχτά πόνου ενός σκύλου τάραξαν τους κατοίκους.

Αναζητώντας την πηγή των φωνών αυτών διαπίστωσαν με φρίκη τα απάνθρωπα βασανιστήρια στα οποία είχε υποβάλει το άτυχο ζώο κάποιος ακρωτηριάζοντας τα δύο αυτιά του με τη χρήση ενός ψαλιδιού!

Οπως αναφέρει το protothema.gr έπειτα από την καταγγελία που υπέβαλαν στο τμήμα του Δοξάτου οι μάρτυρες της ακραίας κακοποίησης του τετράποδου, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στον αύλειο χώρο της κατοικίας του δράστη το απόγευμα της Τετάρτης και εντόπισαν αιμόφυρτο και σε άθλια κατάσταση το σκυλάκι, το οποίο είναι αδέσποτο και παραδόθηκε σε κτηνίατρο για να περιποιηθεί τα τραύματά του.

Ο δράστης του βάρβαρου ακρωτηριασμού συνελήφθη από αστυνομικούς που κατέσχεσαν το επίμαχο ψαλίδι και τον προσήγαν στο τμήμα Δοξάτου. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ θα του επιβληθεί και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε ο οδηγός του δικύκλου που συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Τέμπη: Προσωρινά κρατούμενος ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Τι είπε στη μαραθώνια απολογία του (videos)

Πάσχα 2023: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45