search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:52
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδήμα: Το θέμα δεν είναι να κάνεις έρωτα πολλές φορές στη ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς (Video)

02.04.2023 17:24
dimitra-papadima-new (2)

Για τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στο «Γεια σου». Η ηθοποιος παραλλήλισε τον οργασμό με βιβλίο, ενώ αναφέρθηκε στον Γιάννη Μποσταντζόγλου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε τις κλίκες που όπως είπε κινούν τα νήματα στο θέατρο και απάντησε στο αν θα συμμετείχε στο J2US.

«Όταν ήμουν νεότερη, έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε πολλή γυναίκα με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν έχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις», ανέφερε αρχικά. «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στη ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στη ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβαζα ένα ολόκληρο βιβλίο και έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία», πρόσθεσε. 

Όσον αφορά τους συντρόφους που είχε στη ζωή της και ιδιαίτερα τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, τόνισε: «Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά, όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα, θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ, όμως, δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα τη σχέση μου με τον Γιάννη».

Στη συνέχεια η Δήμητρα Παπαδήμα αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που έχουν σπουδάσει υποκριτική, αλλά δεν μπορούν να βρουν δουλειά. «Από αυτά τα νέα παιδιά που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια – το λέω και μου έρχεται να κλάψω – δεν δουλεύει κανένα. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, να είναι αυτές οι κλίκες διαμορφωμένες και να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους; Οι οποίοι είναι όλοι από οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων. Τα παιδιά αυτά δούλευαν γκαρσόνια για να πληρώσουν τις σχολές τους. Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι λοιπόν. Με πονάει πάρα πολύ αυτό. Πλέον δεν παίζει κανένα ρόλο το ταλέντο», επισήμανε.

Σε ερώτηση για εάν θα λάμβανε συμμετοχή στο Just The Two Of Us, η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν κατηγορηματική. «Δεν θα μου έλεγαν ποτέ να συμμετάσχω, γιατί τους έχω βρίσει. Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Επειδή στο παρελθόν, χρειαζόμουν να δουλέψω κι ήμουν στην τηλεόραση γιατί βγάζαμε λεφτά, δεν με έπαιρναν στο θέατρο. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, τα οικονομικά πολύ στριμωγμένα, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Τα λαμέ, τα μαλλιά, τα έτσι και τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ», ανέφερε η Μαρία Παπαδήμα.  

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα: Πάντα θα λένε ότι είμαι «βύσμα» (Video)

Γιώργος Λιάνης: Η απάντηση στους επικριτές του

Έφη Πίκουλα κατά Γιώργου Λιάνη: «Είναι ντροπή, τι θέλει να δείξει;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:51