search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 03:22
MENU CLOSE

«Σπάνε» τα τηλέφωνα στη ΝΔ από νυν και υποψήφιους βουλευτές

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2275
30/3/2023
02.04.2023 06:55
nea dimokratia987-new

Μια από τις «παρενέργειες» που είχε η ανακοίνωση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της ημερομηνίας των πρώτων εκλογών είναι ότι στα γραφεία της ΝΔ κοντεύουν να… σπάσουν τα τηλέφωνα από τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με το πότε θα ανακοινωθούν πλήρως τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νυν και υποψήφιοι βουλευτές – που έχουν κι αυτοί την αγωνία τους – δεν σταματούν να τηλεφωνούν στους αρμόδιους για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων προκειμένου να μάθουν τα νεότερα, αλλά και να πληροφορηθούν αν θα είναι «μέσα» ή «έξω».

Ωστόσο οι πληροφορίες του «Ποντικιού» αναφέρουν ότι το σύνολο των ψηφοδελτίων θα δημοσιοποιηθεί κανονικά με την προκήρυξη των εκλογών, όπως άλλωστε έχει εδώ και κάμποσο καιρό καταστεί σαφές από την ηγεσία του κόμματος, με τον Μητσοτάκη να έχει τον τελευταίο λόγο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ δεν θα συνεχίσει να κάνει ανακοινώσεις υποψηφίων, όπως έγινε με τη σύζυγο του πρόωρα χαμένου Μανούσου Βολουδάκη ή άλλα πρόσωπα που η υποψηφιότητά τους έχει ήδη ανακοινωθεί.

Σε ό,τι αφορά τώρα την οικογένεια Βολουδάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ τίμησε τη μνήμη του πρόωρα χαμένου από την επάρατη νόσο Μανούσου Βολουδάκη ορίζοντας ως υποψήφια στα ψηφοδέλτια του κόμματος τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα ανακοίνωσε ότι η Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Σημειώνεται ότι στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου το «παρών» έδωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία καλωσόρισε την κυρία Βολουδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Έχουν μιλήσει άσχημα στην κόρη μου για μένα χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι (Video)

Σκουρλέτης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση για ντιμπέιτ από τον Αλέξη Τσίπρα» (Video)

«Συνεργασία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Γιώργο Πατούλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 03:08