search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:34
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Έχουν μιλήσει άσχημα στην κόρη μου για μένα χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι (Video)

01.04.2023 16:32
koutsoubas

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στην κόρη του αποκάλυψε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha.

«Ήταν στο 1ο έτος του πανεπιστημίου και ήταν μαζί με συμφοιτητές της και μοίραζαν φυλλάδια της ΚΝΕ, έξω από το πανεπιστήμιο. Ήταν μια κυρία καλοστεκούμενη, η οποία άρχισε να βρίζει, προφανώς δεν ήταν οπαδός του κόμματος, και έλεγε “σας κοροϊδεύει ο Κουτσούμπας, σας βάζει να μοιράζετε φυλλάδια και αυτός έχει την κόρη του στην Αμερική σε κολλέγια κλπ”. Λέω στην κόρη μου δεν της είπες ότι είσαι εσύ. Δεν της είπε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

«Γενικότερα στο κόμμα είμαστε αντίθετοι να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστή προσωπικότητα, μπορεί να βρίσκεται σε μια σχέση, σε έναν γάμο, ή το παιδί να έχει την οικογένειά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί πρέπει να το βγάλεις στην αγορά του πολιτικού μάρκετινγκ και να το διαφημίζεις. Η σύζυγός μου αν θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου δημόσια, θα το κάνει με δική της επιλογή. Αν θέλει να μιλήσει για την ίδια, θα το κάνει και η κόρη μου το ίδιο. Η σύζυγος του Κουτσούμπα δεν είναι η κυρία του κυρίου. Είναι η Τασία, η μαθηματικός, είναι συνδικαλίστρια, είναι πολιτικό πρόσωπο, συμμετέχει στις διαδικασίες, έχει τη δική της προσωπικότητα, τον δικό της χρόνο που διαθέτει για τα κοινά», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση για ντιμπέιτ από τον Αλέξη Τσίπρα» (Video)

«Συνεργασία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Γιώργο Πατούλη

Συμπτώματα Post Covid στις κάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:33