search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:15
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Στα κόκκινα» για τον Καρατζαφέρη – «Ο Ανδρουλάκης ήταν στη σκιά της Εύας Καϊλή» 

04.04.2023 06:30
karatzaferis

Σκληρός απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι σε κάθε του παρέμβαση ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε σημείο που μπορεί εύκολα να αναρωτηθεί κανείς αν έχει πάθει… εμμονή. 

Στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι «χτυπούν» τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ λέγοντας ότι πάει… «χέρι – χέρι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη». Μάλιστα, δεν είναι λίγοι στο ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν ότι οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Γιώργο Καρατζαφέρη είναι σε συνεννόηση με την Πειραιώς. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν πολύ… επικριτικός – για να μην πούμε τίποτα παραπάνω – με τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικά ανύπαρκτος.  

«Καταρχάς, δεν έχει κόμμα. Από τους 22 βουλευτές, οι 11 ακολουθούν Ανδρουλάκη και οι υπόλοιποι ακολουθούν άλλους. Πιστεύω στις εκλογές θα έχει μονοψήφιο αριθμό που δεν θα του δίνει δικαίωμα παρέμβασης. Όσον αφορά τις δεύτερες εκλογές, πιστεύω ότι το ποσοστό του θα είναι χαμηλότερο και από αυτό του 2019», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης (Political).  «Εξάλλου ποια είναι τα επιτεύγματα του Ανδρουλάκη; Μία επιτυχία, μία παρέμβαση τόσα χρόνια ευρωβουλευτής; Καμία. Ήταν στη σκιά της Εύας Καϊλή. Ήταν πάρα πολύ καλός να συνοδεύει την Εύα Καϊλή και την παρέα της το βράδυ για φαγητό», πρόσθεσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. 

Είναι κάτι πέρα από σίγουρο ότι μία νέα κόντρα έχει ξεκινήσει. «Εμείς δεν απειλούμαστε ούτε εκβιαζόμαστε από ακροδεξιές δυνάμεις», σχολιάζουν στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη σε καφέ όπου εργάζονται νέοι στο φάσμα του αυτισμού

Γεωργιάδης κατά Μιθριδάτη: «Διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, χυδαίες συμπεριφορές»

«Σπάνε» τα τηλέφωνα στη ΝΔ από νυν και υποψήφιους βουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:15