search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:42
MENU CLOSE

ΑΣΟΕΕ: Νέα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ομάδας ατόμων – Πετροπόλεμος και χημικά (Video)

06.04.2023 15:16
epeisodia asoee 543- new

Νέα επεισόδια ξέσπασαν την Πέμπτη έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μια ομάδα περίπου 30-40 ατόμων έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, διακόπηκε έως τις 15.00 η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πατησίων από την συμβολή της με την λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την Κοδριγκτώνος, όταν με επέμβαση των ΜΑΤ, ο δρόμος καθαρίστηκε από συνεργείο και δόθηκε στην κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, και περί ώρα 14:30 ομάδα περίπου 30 ατόμων εξήλθε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έθεσαν φωτιά σε κάδους, τους οποίους μαζί με άλλα αντικείμενα χρησιμοποιούσαν ως οδόφραγμα εκσφενδονίζοντας παράλληλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Περί ώρα 15.00 τα άτομα αποχώρησαν με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, ο δρόμος καθαρίστηκε από συνεργείο και δόθηκε στην κυκλοφορία».

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή προκλήθηκε ένταση και επεισόδια την Πέμπτη που σημαδεύτηκαν από πυροβολισμούς στον αέρα από αστυνομικό, που συνελήφθη, για να αφεθεί λίγη ώρα αργότερα ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης:

Ζήστε το Κρητικό Πάσχα… θα σας μαγέψει

Γρηγόρης Λέων για δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Όποιος έπληξε το παιδί στο δεξί μηρό, το οδήγησε στο θάνατο» (Video)

ΕΥΔΑΠ: Προειδοποιεί για πτώση της πίεσης του νερού λόγω έργων- Ποιες περιοχές επηρεάζονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:42