search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου – «Δεν θέλουμε να μας διορίσετε στο Δημόσιο, πάρτε γιατρούς για το “Αγία Σοφία”»

07.04.2023 11:44
paidwn_agiasofia_new

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση ο αδελφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τα 57 θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, ζητά από το Υπουργείο Υγείας αντί να διορίσει συγγενείς των νεκρών στο δημόσιο, να προχωρήσει σε προσλήψεις γιατρών στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο Βαγγέλης Βλάχος με αφορμή παλαιότερη τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του, καθώς όπως γράφει ένα μωρό της οικογένειας πέθανε από καρδιοπάθεια, ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου να σώσει τα μωρά του Παιδιατρικού Νοσοκομείου

Όλη η ανάρτηση:

«Η κυβέρνηση μας πρόσφερε θέση στο δημόσιο για την τραγωδια στα Τεμπη. Μπορείτε στη μνήμη του αδερφού μου Βάιου που χάθηκε στα Τέμπη και δε γνώρισε ποτέ την ανιψιά του γιατί πέθανε από καρδιοπάθεια να λύσετε το πρόβλημα στο “Αγία Σοφία”; Διορίστε εκεί το προσωπικό που χρειάζεται».

Και συνεχίζει: «Εμείς έχουμε τελειώσει, δεν έχουμε άλλο να δώσουμε. Αλλά δώστε ζωή σε αυτά τα μωρά, δώστε ελπίδα σε αυτούς τους γονείς. Εμείς καήκαμε στα Τέμπη, ό,τι και να μας δώσετε δεν αλλάζει τίποτα. Δε θέλουμε καμία θέση πουθενά. Σώστε αυτά τα μωράκια, σας παρακαλώ, γιατρούς αντί για εμάς».

Απευθυνόμενος στη συνέχεια προσωπικά στον Θάνο Πλεύρη και τη Μίνα Γκάγκα, γράφει:

«Στη Λάρισα ήρθατε πρόσωπο με πρόσωπο με τους γονείς μου. Δεν βοηθήσατε εκεί, ο Βάιος χάθηκε. Βοηθήστε την Αγία Σοφία. Εσείς που είστε τώρα και αυτοί που θα είστε μετά. Στη μνήμη της οικογένειας μας, της ανιψιάς του Βάιου που δε γνώρισε ποτέ. Φεβρουάριο έφυγε το μωρό μου, Φεβρουάριο και ο αδερφός μου, Φεβρουάριο και η #CHDweek. Όταν εσείς γιορτάζετε του Α. Βαλεντίνου, εμείς θρηνούμε τα παιδιά μας. Λύστε το τώρα. Προσλάβετε γιατρούς όχι συγγενείς. Θάνο Πλεύρη και όποιος Υπουργός Υγείας έρθει μετά, δε με ενδιαφέρει τι πρέπει να γίνει, αλλά να γίνει. Ήσουν εκεί, στη Λάρισα και δεν έκανες τίποτα. Κάνε τώρα. Σε παρακαλώ. Σώσε αυτά τα μωρά. Είναι σα να σώζεις την ανιψιά του αδερφού μου. Το ίδιο. Και καλύτερο. Κάντο»

Διαβάστε επίσης:

Μετά τον σάλο, βρέθηκε λύση για τον καρκινοπαθή που έπαιρνε σύνταξη 12,5 ευρώ (video)

Χαλκιδική: 81χρονος χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό – Ήταν εγγυητής σε δάνειο (Video)

Γιώργος Βουτσίνος: Πέθανε ο «αστυνόμος Βούρβαχης» της Λάμψης (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:17