search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:43
MENU CLOSE

Πολωνικά ΜΜΕ: «Μας επιτέθηκαν έλληνες “οπαδοί του Παναθηναϊκού”», υποστηρίζουν οι πολωνοί διαιτητές

09.04.2023 17:01
ratskofski

Την εκδοχή των πολωνών διαιτητών για το επεισόδιο στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών παρουσιάζει ο πολωνικός Τύπος.

Τα πολωνικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τα ελληνικά δημοσιεύματα για την ομάδα διαιτησίας του Πάβελ Ρατσκόφσκι, που φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο υπό την επήρεια αλκοόλ λίγες ώρες πριν από τον αγώνα ΑΕΚΆρη και στη συνέχεια να …εξαφανίστηκε. Κάποια Μέσα επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τους συμπατριώτες τους διαιτητές.

Ένα απ’ αυτά, ο ιστότοπος «meczyki.pl», μίλησε μαζί τους με τους διαιτητές να δίνουν τη δική τους εκδοχή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι πολωνοί διαιτητές «διαψεύδουν την εκδοχή που δίνουν τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτούς, δύο Έλληνες που μιλούσαν και πολωνικά τους επιτέθηκαν, ισχυριζόμενοι ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Είπαν ότι θα τους καταστρέψουν. Ένας από τους διαιτητές μάλιστα δέχθηκε φτύσιμο. Ο επικεφαλής των Πολωνών διαιτητών, Τόμας Μικούλσκι, γνωρίζει ήδη την κατάσταση.

Σύμφωνα με Έλληνες δημοσιογράφους, την υπόθεση κατήγγειλε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο γιος των φερόμενων θυμάτων του περιστατικού. Οι Πολωνοί θα πρέπει να εμφανιστούν για διευκρινίσεις».

Η ΕΠΟ αντικατέστησε τον Ρατσκόφσκι με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, ενώ ο Ολυμπιακός σε ανοίκωσή του ανέφερε: «Ούτε μεθυσμένοι διαιτητές υπάρχουν, ούτε επεισόδια – Όλα στημένα από τη συμμορία».

Ο Πολωνός διαιτητής έκανε δηλώσεις για το θέμα και στο Gazzetta.gr. Αναλυτικά οι δηλώσεις του διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι:

«Όλα αυτά που γράφτηκαν ότι είμαστε μεθυσμένοι είναι ψέματα. Είμαστε επαγγελματίες διαιτητές και ποτέ δεν θα συμπεριφερόμασταν με τέτοιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης αυτό που συνέβη είναι το εξής:

Δύο επιβάτες που γνώριζαν και τις δύο γλώσσες, άρχισαν να μας βρίζουν χωρίς κανένα λόγο. Μας είπαν ότι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και ότι την επόμενη μέρα θα τα πούμε όλα στον Τύπο και δεν θα σφυρίξουν στο παιχνίδι αυτό.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Όταν προσγειωθήκαμε ένας απ’ αυτούς μας επιτέθηκε φραστικά και με έφτυσε στο πρόσωπο. Με την παρέμβαση της αστυνομίας το επεισόδιο σταμάτησε. Ουτε μεθυσμένοι ήμασταν ούτε τίποτε, κι ενώ ήρθαμε εδώ να σφυρίξουμε το παιχνίδι αυτό. Μας ενημέρωσαν πως αυτό δεν θα συμβεί. Για τα όλα τα υπόλοιπα θα τοποθετηθώ μέσω του κ. Μπένετ.

Εγώ ήθελα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία στο αεροδρόμιο και ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό και θα χάσουμε όλη την νύχτα. Εγώ το αποδέχθηκα και πήγα στο ξενοδοχείο όπου πέρασα όλη τη νύχτα, όχι σε κάποιο μπαρ, όπως μπορεί εύκολα να αποδειχθεί από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής του. Το πρωί ενώ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου, όπως λανθασμένα διέρρευσε, ήρθε να με βρει στο ξενοδοχείο ο κ. Μπένετ και μου είπε ότι ο ορισμός μου αναβάλλεται και δεν θα σφυρίξω το ματς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Ούτε μεθυσμένος ήμουν, ούτε σε κάποιο μπαρ, ούτε κάποιο τσακωμό προκάλεσα και ο κ. Μπένετ μου είπε πως δεν θα σφυρίξω το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ο Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει το ΑΕΚ – Άρης αντί του Πολωνού

Ολυμπιακός: «Ούτε μεθυσμένοι διαιτητές υπάρχουν, ούτε επεισόδια – Όλα στημένα από τη συμμορία»

Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην: «Χρυσή» ξανά η Ντρισμπιώτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:43