search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:36
MENU CLOSE

Ανδρέας Παπανδρέου: Πουλήθηκαν τα γυαλιά του – Κατέληξαν σε νεαρό εφοπλιστή που έδωσε 25.000€ (Video)

10.04.2023 16:23
papandreou_new

Πουλήθηκαν σε δημοπρασία τα εμβληματικά γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, για 25.000 ευρώ.

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσαν, τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, δοθηκαν σε δημοπρασία αντί 25.000  ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για τη ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου απέκτησε στη δημοπρασία ένας νεαρός εφοπλιστής, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει γνωστή η ταυτότητά του και είχε βάλει ως στόχο να τα αποκτήσει διότι είχε μεγάλη αγάπη στον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή μέχρι τις 17:00 χθες (10/4), η τιμή για τα γυαλιά είχε πάει στις 17.000 ευρώ. Τις τελευταίες δύο ώρες της δημοπρασίας οι δύο άνθρωποι που έδειχναν να κονταροχτυπιούνται έδωσαν μάχη και η τιμή εκτοξεύτηκε στις 25.000 ευρώ με τελικό νικητή το νεαρό εφοπλιστή.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στον Ισθμό της Κορίνθου – Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δυο τουρίστριες (Video)

Bullying στο Αρσάκειο: «Ο 15χρονος είναι σε μετατραυματικό στρες – Αντιμετωπίζεται ως καταδότης» λέει ο δικηγόρος του (video)

Λευκό τιγράκι: Έγινε ευθανασία στη Χασίγια – Το αντίο του Αττικού Πάρκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:35