search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 02:09
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Ασανσέρ» τα νούμερα ανάμεσα σε Alpha και ΣΚΑΪ (πίνακες)

10.04.2023 15:25
tiletheasi3322_new

Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας τηλεθέασης του Σαββάτου απέσπασε ο Alpha, χάρη στο σύνολο των προτάσεων στη διάρκεια της ημέρας. Την Κυριακή την πρωτιά απέσπασε στις τηλεπροτιμήσεις απέσπασε ο ΣΚΑΪ χάρη στο σόου «Survivor all star», κατά κύριο λόγο.

Έτσι κι αλλιώς η τηλεθέαση των Σαββατοκύριακων έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα των άλλων ημερών της εβδομάδας, διότι είναι διαφορετικές και οι συμπεριφορές των τηλεθεατών. Χώρια που «υπαγορεύονται» από τις προτάσεις των καναλιών αλλά και από μια σειρά άλλων παραμέτρων.

Ενδεχομένως το Σάββατο να είχαμε μόλις δύο κανάλια με διψήφια μέριδια, όπως άλλωστε συνέβη και την ίδια ημέρα, μια βδομάδα πίσω. Όμως με το 11% που κατάφερε ο ΣΚΑΪ η κατανομή της πίστας διέφερε. Η απόδοση του καναλιού του Φαλήρου οφείλεται στην συγκέντρωση τηλεθεατών σε αξιοσημείωτο βαθμό στην πρωινή ζώνη του σταθμού με αφορμή τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιώργο Αυτιά, στην εκπομπή «Καλημέρα».

Το Mega οριακά κρατήθηκε στη δεύτερη θέση, με μερίδιο μόλις 0,6% καλύτερο από εκείνο του ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή επικράτησε στις προτιμήσεις ο ΣΚΑΪ χάρη στο «Survivor all star». Κατά μία μονάδα μικρότερο ήταν το μερίδιο του Mega -όχι όμως καλύτερο από εκείνο της προπερασμένης Κυριακής- επιμερισμένο σε όλο το πρόγραμμά του με έμφαση στις βραδινες σειρές «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο». Το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι απέσπασε ο Alpha, η εκπομπή «Σαββακυριακο με τον Μάνεση» ήταν μακράν η καλύτερη σε απόδοση πρόταση του σταθμού για την Κυριακή. Η ταινία animation «Ρίο 2» έχασε κατά κράτος από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και τις προτάσεις μυθοπλασίας του Mega («Η γή της ελιάς», «Μαύρο ρόδο») αλλά και του Star («ΙQ 16»).

Στα αξιοσημείωτα, η απόδοση της ΕΡΤ2, η οποία χάρη στην απευθείας μετάδοση της θείας Λειτουργίας της ημέρας (Κυριακή των Βαΐων ένεκα), την ταινία «Κυριακάτικο ξύπνημα» και την μετάδοσης επίσης της άλλης θείας Λειτουργίας της ημέρας (Ακολουθία του Νυμφίου) κατάφερε να κοντράρει και να απειλήσει» Open και ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: Αβέβαιη η παραμονή της στο Open – Σε ποιο κανάλι μπορεί να «μετακομίσει»

Πάσχα: Μεγάλες παραγωγές στον ΑΝΤ1 – Το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας

Ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο του Star

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 01:14