search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:30
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Υψηλή τηλεθέαση η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Αυτιά

10.04.2023 12:53
mitsotakis-new

Ήταν το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση της ημέρας- μακράν η καλύτερη- από κάθε άλλο του Σκάι.

Ο λόγος για την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα» του περασμένου Σαββάτου στην οποία πρωί- πρωί φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και έδωσε μια μεγάλη σε διάρκεια, ζωντανή, όπως τόνισε και ο σταθμός, συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά για μεγάλη γκάμα θεμάτων.

Η τηλεθέαση της εκπομπής ήδη από την έναρξη της ήταν μια κλίμακα πάνω από εκείνη που είχε την ίδια ημέρα μια εβδομάδα νωρίτερα.

Ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen από το 20% γρήγορα ανέβηκε στο 25% στις 08.00 και κάτι όταν ο δημοσιογράφος υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό και άρχισε η συνέντευξη. Με μια κάμψη περί τις 0.830, στιγμή κατά την οποία ο δείκτης τηλεθέασης έφθασε περίπου στο 22%, η απόδοση της συνέντευξης συγκέντρωσε την συντριπτική πλειονότητα των τηλεθεατών οι οποίοι εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Η συγκέντρωση αυτή, στο αποκορύφωμα της, ώθησε τον δείκτη τηλεμετρήσεων της Nielsen να φθάσει έως το 35 (και κάτι)%. Που σημαίνει ότι τρείς στους δέκα από εκείνους οι οποίοι βρίσκονταν επι ανοιχτών τηλεοράσεων εκείνη τη στιγμή, ήταν συντονισμένοι στον Σκάι και έβλεπαν Μητσοτάκη- Αυτιά. Ήταν η εκπομπή που συντήρησε στην περιοχή με τα διψήφια νούμερα, το μέσο μερίδιο του καναλιού για την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζεται η νεα πολυαναμενόμενη σειρά «Ahsoka» για το Disney+

ΕΡΤ: Εξώδικο και σωρεία καταγγελιών σε βάρος της διοίκησης από τις ενώσεις εργαζομένων

Ελένη Τσολάκη: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:23