search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Ετοιμάζεται η νέα πολυαναμενόμενη σειρά «Ahsoka» για το Disney+

10.04.2023 12:19
DISNEY11

Όλοι το περίμεναν. Και το δίκαιο έγινε πράξη. Από την Disney. Για το- πού άλλού;- Disney+. Η σειρά «Ahsoka»- με ανακοίνωση σαν φρεσκοφουρνισμένο ψωμάκι από την εμβληματική χολιγουντιανή εταιρεία- ως παρακλάδι του διαστημικού γουέστερν «Mandalorian» έρχεται με φόρα, με σκοπό να «καρφιτσωθεί» στο σύμπαν της συνδρομητικής πλατφόρμας τον Αύγουστο του 2023.

Κεντρική ηρωίδα της σειράς, σε παραγωγή της Lucasfilm Studio, η Ασόκα Τάνο (την υποδύεται η Ροσάριο Ντόσον) την οποία οι φανατικοί έμαθαν και γνώρισαν στο «Mandalorian». Η νέα σειρά ξεδιπλώνει την προσωπική ιστορία της Ασοκα. Ανήκει στο εξωγήινο είδος Τογκρούτα (Togruta), το οποίο είναι γνωστό για τα ιδιότυπα ανατομικά χαρακτηριστικά (μεγάλα κεφάλια με πολύχρωμες ουρές κάτι σαν μαλλιά).

Τα συστατικά της πλοκής φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό από τον Τζόρτζ Λούκας και τον Ντέιβ Φιλόνι (Του «Star Wars Rebels»), ο οποίος έχει κάνει το σενάριο μαζί με τον Τζον Φαβρό.

Ωστόσο η βρετανική παραγωγή και ο χολιγουντιανός κολοσσός ψυχαγωγίας έδωσαν το πλαίσιο: Ύστερα από την πτώση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, η πρώην τζεντάι ιππότης Ασόκα Τανο, διερευνά μια νέα απειλή για έναν ευάλωτο γαλαξία.

Στα επεισόδια της μίνι σειράς θα πρωταγωνιστούν οι Ρέι Στίβενσον, Νατάσα Λιού Μπορντιτσο, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουινστεντ.

Στη νέα διαγαλαξιακή περιπέτεια παρών θα είναι και ο Ανακιν Σκάιγουόκερ, τον οποίον και εδώ θα ενσαρκώσει- λέγεται- ο Χέιντεν Κρίστενσεν. Στη λίστα των ηθοποιών προστέθηκαν επίσης ο Λαρς Μίλελσεν και ο Ντέιβιντ Τέναντ.

Η παραγωγή είναι σε προχωρημένο στάδιο, εξ ου και το επίσημο τρέιλερ το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Disney.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Εξώδικο και σωρεία καταγγελιών σε βάρος της διοίκησης από τις ενώσεις εργαζομένων

Ελένη Τσολάκη: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της (Video)

Ελένη Χατζίδου για το Breakfast@Star: «Αν σκεφτόμασταν ότι πάμε απέναντι στα θηρία, δεν θα κάναμε τίποτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:17