search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Βούτσης: «Μας προβληματίζει πάρα πολύ η καταγγελία κατά του Γεωργούλη» (video)

18.04.2023 13:56
voutsis_1804_new

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αναφέρθηκε στην καταγγελία κατά του πρώην -πλέον- στελέχους του κόμματος, Αλέξη Γεωργούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας προβληματίζει πάρα πολύ».

«Οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά αντιμετωπίζεται με εξαιρετικά σοβαρό τρόπο. Υπό αυτή την έννοια, μας προβληματίζει πάρα πολύ η καταγγελία και νομίζω ότι η δημοσιογραφική έρευνα και το δικαστικό ρεπορτάζ θα φωτίσουν περισσότερο το θέμα τις επόμενες ημέρες», είπε και συνέχισε:

«Σε κάθε περίπτωση, είμαστε καταρχήν από την πλευρά των γυναικών που στο πλαίσιο του #ΜeΤoo καταγγέλλουν τέτοιες βίαιες και αποκρουστικές συμπεριφορές. Τώρα, το αν αυτές αφορούν την περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη θα το δει η Δικαιοσύνη», σημείωσε στη συνέχεια.

Ακόμα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής δήλωσε άγνοια για τη διαρροή στοιχείων της υπόθεσης, όπως υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ, και τόνισε: «Δεν θέλω να το πιστέψω. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο, αλλά είμαι σίγουρος ότι το κόμμα δεν γνώριζε κάτι τέτοιο».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο Αλέξης Γεωργούλης πρέπει να παραδώσει την έδρα στην Ευρωβουλή, απάντησε: «Αυτό που έκανε -σωστά- ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή ήταν να θέσει τον κ. Γεωργούλη εκτός κόμματος και να μην είναι μέλος της ομάδας στην Ευρωβουλή. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα ήταν βεβιασμένη προτού πέσει φως στην υπόθεση και επιβεβαιωθούν όσα αναφέρονται στην καταγγελία».

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος για Γεωργούλη: «Το βασικό του λάθος ήταν ότι είχε σχέση με συνεργάτιδα του ευρωκοινοβουλίου» (Video)

Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί» (video)

Αντώναρος: «Σε κακά χέρια η ΝΔ από τότε που ανέλαβε ο Μητσοτάκης – Ο ΣΥΡΙΖΑ απηχεί απολύτως τις απόψεις μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:05