search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί» (video)

18.04.2023 10:34
adwnisgeorgiadis-skai

«Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφορικά με την καταγγελία σε βάρος του μέχρι χθες ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε απολύτως βέβαιος ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε κάνοντας λόγο για υποκρισία και καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει «συγγνώμη» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με το τοξικότητα, αυτά θα τα λούζεται»

«Ως προς την υπόθεση αυτή καθεαυτή, κανείς δεν μπορεί προφανώς να πάρει θέση, είναι μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, ο κύριος Γεωργούλης έχει το τεκμήριο της αθωότητας, όπως κάθε κατηγορούμενος. Τελεία», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Ως προς τα πολιτικά ζητήματα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν έγινε η καταγγελία κατά του Λιγνάδη και η δίωξη σε βάρος του, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μια εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρα και του Μητσοτάκη, -χρησιμοποιώντας μάλιστα μια φωτογραφία από την Επίδαυρο- αλλά και της Λίνας Μενδώνη. Όπου η Λίνα Μενδώνη ξαφνικά ήταν “απαράδεκτο” που δεν γνώριζε τον χαρακτήρα του Λιγνάδη, έπρεπε να εξαφανιστεί γιατί δεν γνώριζε το ποιόν του. Φαντάζεστε τώρα η Νέα Δημοκρατία να εξαπολύσει όλους της τους λογαριασμούς στο twitter και να δείχνει τη selfie του Τσίπρα με τον Γεωργούλη και να αρχίζει να λέει “ΣΥΡΙΖΑ βιαστές, ΣΥΡΙΖΑ ξυλοδαρμοί γυναικών”; Φαντάζεστε να λέει τέτοια η Νέα Δημοκρατία; Βεβαίως δεν πρόκειται να το κάνουμε, αλλά θέλω να αναδείξω την υποκρισία. Εδώ υπάρχει μια μεγάλη υποκρισία. Όταν έγινε η ιστορία με τον Κολωνό, μέχρι να βγει ότι ήταν εμπλεκόμενο και δικό τους κομματικό στέλεχος, βγαίνανε σε όλα τα κανάλια και λέγανε “ΝΔ παιδοβιαστές”. Τώρα λοιπόν τι πρέπει να κάνει η Νέα Δημοκρατία; Να λέμε σε όλα τα κανάλια, όποιος είναι ΣΥΡΙΖΑιος δέρνει τις γυναίκες; Πρέπει να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι όσο πολιτεύεται με τοξικότητα, αυτά θα τα λούζεται».

«Τον κάλυπτε 100%»

Στην παρατήρηση του Άκη Παυλόπουλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε αμέσως στην αποπομπή Γεωργούλη, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε:

«Η έρευνα ξεκίνησε το 2020, τον απέπεμψε το 2023, άσε με τώρα, ντάξει… Καταγγελία που έγινε το 2020, δεν την είχε πάρει ο Τσίπρας χαμπάρι; Εντάξει δεν είμαστε χαζοί. Μια στοιχειώδη νημοσύνη την έχουμε. Είναι απολύτως προφανές ότι ο Τσίπρας το ήξερε και τον κάλυπτε γιατί τρία χρόνια δεν μένει κρυφή μια τέτοια έρευνα, μην κοροϊδευόμαστε τώρα. Τον κάλυπτε 100%. Αλλά το σημαντικό δεν είναι ότι τον κάλυπτε. Διεγράφη ο Γεωργούλης, όταν του ασκήθηκε δίωξη, χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Η ουσία με ενεδιαφέρει, της υποκρισίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, για τη δολοφονία χαρακτήρος που έκανε στον Μητσοτάκη και τη Μενδώνη λόγω Λιγνάδη και αντίστοιχων περιστατικών.

«Να συμφωνήσουμε ότι δεν μπορούν να κρίνονται τα κόμματα για όποια απαράδεκτη, ποινική συμπεριφορά κάποιου στελέχους τους, ότι αυτό δεν μπορεί να αποτελεί ηθική μομφή για το κόμμα στο σύνολό του και να πάμε παρακάτω. Αλλά αυτό να τηρηθεί από εδώ και μπρος απαρέγκλιτα και κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει φέρει εδώ και δυο τρία χρόνια αυτή τη βρώμα και τη δυσωδία στην πολιτική ζωή…» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργούλης: Τα ποινικά αδικήματα για τον ευρωβουλευτή – Το χρονικό και η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Πορτοσάλτε για υπόθεση Γεωργούλη: «Όταν κινδυνεύεις να πιαστείς με τη γίδα στην πλάτη, άσε την ηθικολογία…» (video)

Αλέξης Γεωργούλης: Θύελλα αντιδράσεων μετά την καταγγελία – «Ψευδής και προσβλητική επίθεση», λέει ο ευρωβουλευτής (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:57