search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Νέα Υόρκη: Κατάρρευση κτιρίου στο Μανχάταν – Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες – Αναφορές για εγκλωβισμένους (Video)

19.04.2023 00:08
manhatan katarreysi ktirio09- new

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στη Νέα Υόρκη μετά την κατάρρευση κτηρίου και τις αναφορές για εγκλωβισμένους στα ερείπια.

Έξι άνθρωποι ανασύρθηκαν, έξι εργαζόμενοι στο κτίριο που κατέρρευσε, δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζέιμς Εσποζίτο, προσθέτοντας ότι «4 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, ένας αρνήθηκε τη νοσηλεία και ένας που δυστυχώς κατέληξε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο CBS, πρόκειται για ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, που βρίσκεται επί της οδού Αν και μετά την κατάρρευση του δευτέρου ορόφου του πάρκινγκ τα οχήματα έπεσαν στο ισόγειο. Υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους στο ασανσέρ του κτιρίου, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Κρίστοφερ Μαρτ.

Η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 16:00 (τοπική ώρα, 23:00 ώρα Ελλάδος) και τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς μεταβαίνει στο σημείο, προκειμένου να ενημερωθεί από τους επικεφαλής της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης. Οι πυροσβέστες επιχειρούν με προσοχή από το εξωτερικό μέρος του κτιρίου υπό τον φόβο νέας κατάρρευσης χρησιμοποιώντας drone και ρομπότ.

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικός εκ νέου ο Ακάρ: «Πες μας να πυροβολήσουμε και θα το κάνουμε» – «Περιμένετε, θα έρθει η ώρα» (Video)

Λευκός Οίκος: Ο εισβολέας με … πάνα που αναστάτωσε τη φρουρά ασφαλείας

ΗΠΑ: 4 νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε αυτοκινητόδρομο στο Μέιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:16