search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 04:14
MENU CLOSE

Netflix: Τέλος στην υπηρεσία ενοικίασης DVD μετά από 25 χρόνια

19.04.2023 19:55
netflix-new

Το Netflix ξεκίνησε ως εταιρεία ενοικίασης DVD το 1998, προσφέροντας μια βολική και εναλλακτική λύση που κόντραρε τα παραδοσιακά βιντεοκλάμπ.

Μετά από 25 χρόνια σταματά τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς θα αποστείλει τους τελευταίους κόκκινους φακέλους με DVD τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ειδικότερα, η υπηρεσία αυτή επέτρεπε στους συνδρομητές να παραγγέλνουν τις ταινίες και τις σειρές που ήθελαν μέσω διαδικτύου και στη συνέχεια του Netflix τους ταχυδρομούσε το DVD στο σπίτι τους.

Το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούσαν πλέον να επιλέξουν και να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες μέσα από την άνεση του σπιτιού τους, καθιέρωσε το Netflix σε εκατομμύρια νοικοκυριά και σίγουρα συνετέλεσε στην επιτυχία που ακολούθησε.

Παρόλα αυτά, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέμεινε σε λειτουργία μέχρι τώρα, αφού τα άτομα που παρακολουθούν πλέον DVD είναι ελάχιστα.

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την οικονομική αναφορά του πρώτου τετραμήνου του 2023, η οποία για πολλά στελέχη ήταν απογοητευτική, καθώς το Netflix χάνει σταθερά συνδρομητές ήδη από το 2022.

Διαβάστε επίσης:

Φαινόμενο του θερμοκηπίου: Λύση καλείται να δώσει ένα… μικρόβιο

Σουδάν: Νέα 24ωρη εκεχειρία, εν μέσω ανταλλαγής πυρών

Τζον Πούλος: Ο ομογενής που «ταπείνωσε» το Fox News

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16