search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:47
MENU CLOSE

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα (video)

19.04.2023 09:50
kalyvatsis-new

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα, αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του με ιστιοπλοϊκό, όταν συνάντησε ένα κοπάδι δελφινιών.

«Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα. Είχαμε φύγει από την Αλόννησο με έναν φίλο που δεν είναι πια στη ζωή, εκείνος με το δικό του σκάφος κι εγώ με το δικό μου, για να πάμε στα Ψαρρά. Κάποια στιγμή τους βλέπω στο άλλο σκάφος και σηκώθηκαν, λέω δελφίνια. Μετά από λίγο ήρθαν και σε μένα τα δελφίνια, για λίγο χάθηκαν και μετά για τρεις ώρες ήταν στην πλώρη μου. Αντιλήφθηκαν ότι οι άλλοι ήταν παρέα κι εγώ ήμουν μόνος μου, το κατανόησα αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συνέχισε:

«Ξάπλωσα κι εγώ μπροστά στην πλώρη, άφησα το ένα μου χέρι κάτω και σταδιακά άρχισαν να βγαίνουν και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου. Πολύ ωραία στιγμή και τα είπαμε… πολύ ωραία παρέα».

Διαβάστε επίσης:

Μάικλ Τζάκσον: Πώς το… πνεύμα του βοήθησε μεσίτη να πουλήσει την έπαυλη στην οποία πέθανε

Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας αλλά τότε δεν ήταν της μόδας να μιλάς γι’ αυτά»

Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει το Netflix για την μαύρη Κλεοπάτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31