search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:01
MENU CLOSE

Μεσίτης ισχυρίζεται πως το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον τον βοήθησε να πουλήσει την έπαυλη στην οποία πέθανε

19.04.2023 09:09
michael-jackson

Ο απροσδόκητος θάνατος του Μάικλ Τζάκσον το 2009 άφησε αναμφισβήτητα ένα τεράστιο κενό στην μουσική βιομηχανία. Πολλοί μάλιστα δεν δέχτηκαν τον θάνατό του και κυκλοφορούν μέχρι σήμερα πολλές θεωρίες συνωμοσίες πως είναι ακόμα ζωντανός και πως όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο.

Ο Μαουρίσιο Ουμανσκί είναι διάσημος κτηματομεσίτης που έχει πουλήσει ακίνητα σε πολλούς Α’ list πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του «βασιλιά της ποπ», έγραψε ένα νέο βιβλίο με τίτλο «The Dealmaker», στο οποίο μοιράζεται τις πιο τρελές και περίεργες εμπειρίες του στον χώρο.

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου αναφέρει μια περίεργη συνάντηση που είχε με με το πνεύμα του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Ο Ουμανσκί ήταν υπεύθυνος για την επιθεώρηση και την πώληση της έπαυλης στην οποία απεβίωσε ο Μάικλ Τζάκσον στις 25 Ιουνίου του 2009. Επισκεπτόταν το ακίνητο κάθε πρωί για να διασφαλίσει ότι όλα ήταν σε άριστη κατάσταση για τους πιθανούς αγοραστές. Ωστόσο, υπήρξαν δύο περιστατικά που βίωσε στην έπαυλη και δεν μπορούσε να τα εξηγήσει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, αφού έδειξε το ακίνητο σε έναν πελάτη του, κλείδωσε και έφυγε. Το επόμενο πρωί βρήκε το παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή ανοιχτό και μουσική να ακούγεται από το δωμάτιο. Το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε και σε άλλη περίπτωση, γεγονός που φάνηκε στον Ουμανσκί εξαιρετικά παράξενο.

Επιπλέον, ο Ουμανσκί αφηγείται μια άλλη εμπειρία που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης με έναν πελάτη. Ο πολυέλαιος που κοσμούσε την είσοδο του σπιτιού του Τζάκσον φάνηκε σπασμένος, κάτι που ήταν μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια για τον πελάτη, ο οποίος τελικά κατέληξε να αγοράσει το ακίνητο με το ποσό των 18,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εντυπωσιακή έπαυλη που νοίκιαζε ο Μάικλ Τζάκσον για 100.000 δολάρια, βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς πουλήθηκε τελικά κάτω από τη ζητούμενη τιμή. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο αγοραστής ήταν ο Στίβεν Μάιερ, ανώτερος διευθύνων σύμβουλος της ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας «Cerberus Capital Management».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας αλλά τότε δεν ήταν της μόδας να μιλάς γι’ αυτά»

Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει το Netflix για την μαύρη Κλεοπάτρα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο βίντεο από το Πάσχα του 1992 στον Θεολόγο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05