search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Η έπαυλη-«παλάτι» που έμενε κατά τη διάρκεια της δίκης – Πλήρωνε 22.500 δολ. τον μήνα! (Photos/Video)

07.06.2022 19:02
heard98-new

Η Άμπερ Χερντ έμενε σε μια έπαυλη που στοίχιζε 22.500 δολάρια το μήνα όσο κράτησε η δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ, την ώρα που δηλώνει ….αδυναμία να καταβάλλει αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της.

Η ηθοποιός φέρεται να νοίκιασε μια έπαυλη 1.200 τετραγωνικών μέτρων στο ΜακΛίν της Βιρτζίνια, ένα καταπράσινο προάστιο της Ουάσινγκτον, το οποίο απέχει 25 λεπτά οδικώς από το δικαστικό μέγαρο της Κομητείας Φέρφαξ.

Η έπαυλη διαθέτει γήπεδο τένις, οικιακό κινηματογράφο, οκτώ υπνοδωμάτια, σπα και μία μοναδικού ύφους εντυπωσιακή σκάλα στην είσοδο.

Παρά το γεγονός ότι πλήρωνε αδρά καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για το σπίτι, η 36χρονη λέει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώσει το ποσό που οφείλει στον Ντεπ, μετά την απόφαση των ενόρκων ότι τον δυσφήμησε.

Επικαλείται οικονομικές δυσχέρειες, ωστόσο έμεινε στην έπαυλη με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας ανέσεις και πολυτέλειες, ενώ η δίκη εξελισσόταν.

Τα αρχεία ενοικίασης στην καταχώριση δεν περιλαμβάνουν το όνομα της ηθοποιού, αλλά δείχνουν ότι το ακίνητο ενοικιάστηκε στις 4 Μαΐου 2020 για $22.500 το μήνα.

Σύμφωνα με την Dailymail, μάρτυρες φέρεται να είδαν την Χερντ στο σπίτι με την αδερφή της Γουίτνεϊ και την κόρη της Όμαγκ Πέιτζ.

Η δικηγόρος της Χερντ, επέμεινε επίσης ότι οι ένορκοι επηρεάστηκαν από την κοινή γνώμη, ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις αυστηρές εντολές του δικαστηρίου να μην διαβάζουν τίποτα για την υπόθεση εκτός δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης

Απάντηση της Αθήνας στον Τσαβούσογλου: Οι μονομερείς αιτιάσεις της Τουρκίας τροφοδοτούν την αστάθεια

Γιώργος Τράγκας: «Δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα», δηλώνει ο ετεροθαλής αδερφός του (Video)

Στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24