search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:31
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Το μαύρο φόρεμα που φοράει σε «δύσκολες καταστάσεις» προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter (Photos)

03.06.2022 15:49
amber_new

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους χρήστες του Twitter το μαύρο φόρεμα που φοράει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός έχει φορέσει το ίδιο μαύρο «φόρεμα κηδείας» την ημέρα που κατέθεσε περιοριστικά μέτρα κατά του 58χρονου πρώην συζύγου της το 2016, καθώς και το 2020 όταν παρευρέθηκε στο δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον του – αλλά και ξανά την Τετάρτη όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι ένορκοι έκριναν ότι πρέπει να καταβάλλει στον Ντεπ 10,3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, ενώ η ίδια η Χερντ έλαβε αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη την ημέρα λοιπόν, η Χερντ φόρεσε για μία ακόμη φορά ένα ολόμαυρο σύνολο, που… φαινόταν τρομερά οικείο.

Όπως ήταν φυσικό, όταν οι χρήστες του Twitter εντόπισαν ξανά το περίφημο φόρεμα, και αναρωτήθηκαν για τις στιλιστικές επιλογές της Χερντ.

«Μερικές φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο φόρεμα τρεις φορές. Την ημέρα που του κατέστρεψες τη ζωή, τη μέρα που συμφώνησες να πεις ψέματα στο δικαστήριο, την ημέρα που έχασες», είπε ένας χρήστης του Twitter.

Διαβάστε επίσης

Εκτροχιασμός τρένου στη Βαυαρία – Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες (Video)

Ουκρανία: 100 μέρες πολέμου – Η ρωσική υπεροχή, το μεγάλο λάθος της Δύσης και η επόμενη μέρα

Σοφία Βεργκάρα: Θυμάται τις διακοπές στην Ελλάδα και γεμίζει το προφίλ της με στιγμιότυπα από τη χώρα μας (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48