search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:59
MENU CLOSE

Σοφία Βεργκάρα: Θυμάται τις διακοπές στην Ελλάδα και γεμίζει το προφίλ της με στιγμιότυπα από τη χώρα μας (Photos)

03.06.2022 11:01
VERGARA-NEW

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα φαίνεται ότι αναπολεί η Σοφία Βεργκάρα, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο facebook, φωτογραφίες από ανέμελες στιγμές στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της με φόντο διάφορα ελληνικά τοπία και παραλίες.

Στις εν λόγω φωτογραφίες η ίδια ποζάρει με μαγιό, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ σε μία φωτογραφία ποζάρει σε κατάστημα με παραδοσιακά εδέσματα.

«Λατρεύω την Ελλάδα και έχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Αυτός ο τόπος είναι στην καρδιά μου. Τα τελευταία πέντε χρόνια έρχομαι κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο. Λατρεύω τη θάλασσα, τον γαλάζιο ουρανό, το υπέροχο φαγητό. Πραγματικά δεν έχω φάει πιο νόστιμα πιάτα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μου αρέσει να βγαίνω τα βράδια έξω, να διασκεδάζω – εκεί το κάνω. Εχω και πολύ καλούς Ελληνες φίλους που με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου με τη ζεστή φιλοξενία τους. Στη Μύκονο δεν με ενοχλούν ούτε οι παπαράτσι – είναι ευγενικοί και χαμογελαστοί.

Οπως όλοι οι Ελληνες. Εύχομαι να καταφέρω και φέτος να έρθω έστω και για λίγες μέρες. Πέρυσι ανέβαζα συνέχεια φωτογραφίες στο Twitter και τους είχα τρελάνει όλους στο Χόλιγουντ. Είχαν σκάσει από τη ζήλια τους», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

Μάρω Κοντού για λίφτινγκ και πλαστικές: «Τα έχω κάνει όλα – Κάθε μέρα λέω “φτου σου κοριτσάκι μου”» (Videos)

Σπύρος Νικολαΐδης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Άμπερ Χερντ: Δηλώνει αδυναμία να καταβάλλει την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:57