search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:34
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Η αλλαγή της Washington Post στο άρθρο της μετά την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του Ντεπ

06.06.2022 17:10
amberheard26b

Σε μια αλλαγή στο άρθρο της Άμπερ Χερντ προχώρησε η Washington Post μετά την δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη με την ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, η Washington Post ενημέρωσε το αρχικό άρθρο της ηθοποιού και πρόσθεσε στην εισαγωγή του μία παρατήρηση.

«Το 2019 ο Ντεπ μήνυσε τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση. Μετά από μια δίκη στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, το δικαστήριο βρήκε την ηθοποιό υπεύθυνη για τρεις κατηγορίες για τις ακόλουθες δηλώσεις, που ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι ήταν ψευδείς και τον συκοφαντούν. Οι δηλώσεις είναι: 1) Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας — και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει. 2) Στη συνέχεια, πριν από δύο χρόνια, έγινα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και ένιωσα την πλήρη οργή του πολιτισμού μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά. 3) Είχα τη σπάνια πλεονεκτική θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς τα ιδρύματα προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση.

To δικαστήριο έκρινε ότι ο Ντεπ, μέσω του δικηγόρου του Άνταμ Γουόλντμαν, δυσφήμησε τη Χερντ σε μία από τις τρεις κατηγορίες στην αντεπίθεση της», γράφει το εισαγωγικό σημείωμα.

Υπενθυμίζεται πως στο άρθρο στην διάσημη εφημερίδα η Άμπερ Χερντ, κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε επίσης

Έλον Μασκ: Απειλεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία με το Twitter

Βρετανία: Σε ισχύ τετραήμερη εβδομάδα εργασίας – Ποιος είναι ο στόχος

Δώρα Ζέμπερη: Νέα έρευνα ζητούν οι συγγενείς της – Αμφισβητούν ότι το κίνητρο του φόνου ήταν η ληστεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:33