search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:55
MENU CLOSE

Άνω Λιόσια: Ενέδρα με πυροβολισμούς κατά αυτοκινήτου στο οποίο υπήρχαν παιδιά – Συνελήφθη ο δράστης (Videos)

20.04.2023 11:09
pyrovolismoi_ano_liosia_new

Σοκάρουν οι εικόνες από βίντεο όπου έχει καταγραφεί ένα ακόμη περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να σταματάει απότομα σε βενζινάδικο και τρία άτομα να κατεβαίνουν, ένα εκ των οποίων με όπλο στα χέρια να πυροβολεί κατά άλλου αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνει ένα ζευγάρι με τα ανήλικα παιδιά του

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4), συνεχίστηκε με καταδίωξη του αυτοκινήτου που είχε σαν αποτέλεσμα στη συνέχεια να συγκρουστεί με περιπολικό.

Ως δράστης συνελήφθη από την αστυνομία ένας 24χρονος. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησία και παράβασης του νόμου περί όπλων και όπως διαπιστώθηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε είχε κλαπεί από αστυνομικό.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς και ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά τους, νωρίτερα είχε πυροβολήσει έξω από σπίτι 28χρονου που μαζί με τον 24χρονο που συνελήφθη τον κυνήγησαν για να ανταποδώσουν τα πυρά.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Οδηγός παρασύρει διανομέα και πήγε να το σκάσει – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που τον σταμάτησαν περαστικοί

Ληστεία στην Ακρόπολη: Σοκάρει η ομολογία του 17χρονου δράστη – «Τον μαχαίρωσα σε κοιλιά και λαιμό – Ζητάω συγγνώμη»

Κορωνοϊός: Σταθερά μεγάλος ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται – Τι λέει ο Γκίγκας Μαγιορκίνης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:55