search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Δημήτρης Τοπαλίδης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο ηθοποιός – «Βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου»

21.04.2023 18:25
Topalides
Screenshot Mega

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε από δύο νεαρούς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ο Δημήτρης Τοπαλίδης, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του τη Μεγάλη Τρίτη.

Περίπου 100 μέτρα πριν φτάσει στον προορισμό του, ο ηθοποιός, που συμμετείχε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» αντίκρισε ένα μεγάλο φορτηγό που είχε κλείσει τον δρόμο. Αφού περίμενε αρκετή ώρα, άρχισε να κορνάρει. Επειδή δεν υπήρχε κάποιος κώνος ή κορδέλα, θεώρησε ότι ο οδηγός του οχήματος θα εμφανιστεί στο σημείο, κάτι που δεν συνέβαινε.

Τότε ο ηθοποιός, όπως είπε, πλησίασε το φορτηγό και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, που ανήκει σε μεταφορική εταιρεία, πάτησε την κόρνα. Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν δύο άνδρες, ο οδηγός και ο συνοδηγός, οι οποίοι του ζήτησαν τον λόγο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια.

«Τους έβλεπα να έρχονται με φόρα από την κατηφόρα βρίζοντας, φωνάζοντας με άγριες διαθέσεις, και πραγματικά απρόκλητα που λέμε και αναίτια άρχισαν να με σπρώχνουν. Αργότερα, όταν σηκώθηκα έφτυσα αίμα, το οποίο δεν με άγχωσε, γιατί λέω κάποιο δόντι, κάποιο χείλος, σκίστηκε και λοιπά…».

Και συνέχισε: «Πήγα στο αυτοκίνητο μετά και συνειδητοποίησα ότι έχω ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο, εκδορές στο μέτωπο και στο δεξί μάτι, και καλώ την Αστυνομία. Οδηγηθήκαμε όλοι στο Τμήμα, όπου είχα το δικαίωμα να κάνω μήνυση επί τόπου. Ένας αστυνομικός μού είπε ότι αν θα κάνω μήνυση, θα κάνουν και εκείνοι και θα βρεθούμε όλοι μαζί στο κρατητήριο, πράγματα που με αποθάρρυναν να κάνω την οποιαδήποτε κίνηση», δήλωσε στο Mega ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

«Ήρθα σπίτι μου να ξαπλώσω, αλλά συνειδητοποιώ ότι πονούσα πολύ, δεν μπορούσα ούτε να καθίσω. Βρίσκω τρόπο να πάω στο νοσοκομείο. Είχα μελανιές στο αριστερό δάχτυλο, στο αριστερό χέρι και βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου. Και μου έδωσαν να κάνω αξονική τομογραφία. Πέρασα ένα πολύ άσχημο Πάσχα. Δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω, να αλλάξω πλευρό, να ντυθώ. Τώρα έχω αρχίσει να ανασαίνω μετά από τόσες μέρες. Μόλις χθες το βράδυ πήρα την απόφαση να το κάνω» είπε.

Και κατέληξε: « Όταν έγινε το συμβάν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι καν αν τα χτυπήματα είναι από το πέσιμο. Δηλαδή θα μπορούσα να χτυπήσω στο πεζοδρόμιο κάπου, να μείνω στον τόπο. Δηλαδή βλέποντας το καρούμπαλο και τις εκδορές τρόμαξα. Τους εξόργισε πολύ το ότι κόρναρα από το δικό τους όχημα» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον Πέτρο Κόκκαλη, μπορεί να είχα παιδί»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω» (Video)

Χάιντι Κλουμ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα και ο σέξι χορός στην κάμερα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:34