search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:00
MENU CLOSE

Εκλογές: Το «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου απορροφά το «κόμμα Κασιδιάρη» – Εν αναμονή ανακοινώσεων (video)

21.04.2023 16:05
kanellopoulos_kasidiaris_1200-700_2104_new

Το κόμμα «ΕΑΝ» του του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, είναι έτοιμο να απορροφήσει το «κόμμα Κασιδιάρη», ενόψει της επίσημης προκήρυξης των εκλογών που θα γίνει αύριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dikastiko.gr, όλα δείχνουν ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα τις επόμενες ώρες, μένει να δούμε με ποιο τρόπο καθώς ήδη έχει εγερθεί θέμα για τα μηνύματα του Κασιδιάρη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες», η απόφαση για τη μη κάθοδο στις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη ελήφθη από τον ίδιο παρά το γεγονός ότι ο Κανελλόπουλος τον παρότρυνε σθεναρά για το αντίθετο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κόμμα «ΕΑΝ» θα απορροφήσει το κόμμα «Έλληνες», στο άρμα του οποίου θα ανέβουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί που προέρχονται ή έχουν αναφορές στον ακροδεξιό χώρο. Το «ΕΑΝ» θα λειτουργήσει ως κόμμα-ομπρέλα του ακροδεξιού συνασπισμού.

Ο ελιγμός από τον Κασιδιάρη λίγο πριν την συνεδρίαση του Αρείου Πάγου ερμηνεύεται ως νομική ντρίμπλα, προκειμένου να υπερκεράσει το θεσμικό ανάχωμα που ορθώνει ο νέος νόμος.

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης δεν τολμά να βρεθεί απέναντι από τον Τσίπρα

Γεωργούλης: Στις 8 Μαΐου θα οριστεί εισηγητής στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων

Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Λαός που θυμάται δεν επιτρέπει την υπονόμευση της Δημοκρατίας (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42