search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 – Τσίπρας από Κω: Έρχεται η μέρα της αλλαγής (Video)

24.04.2023 20:11
tsipras-12-new

Με αναφορά στον πρόσφατα και πρόωρα «χαμένο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριο Σαντορινιό ξεκίνησε την ομιλία του από την Κω ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Δωδεκανήσων, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό.

«Είμαι συγκινημένος» δήλωσε, «που είμαι σήμερα εδώ αλλά από αυτό το προσκλητήριο λείπει ένα κομμάτι της καρδιάς μας. Ένας άνθρωπος, ένας σπουδαίος σύντροφος που αγάπησε τον τόπο του, υπηρέτησε με σθένος και αφοσίωση τις αρχές και τις ιδέες του για μια ολόκληρη ζωή».

«Στη μνήμη του και προς τιμήν του» υπογράμμισε «θα είμαι εγώ υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, προσπαθώντας να αναπληρώσω ένα πολύ μεγάλο κενό αλλά και να τιμήσω έναν τόπο πρωτοπόρο στους δημοκρατικούς αγώνες».

Μίλησε για το μεταφορικό ισοδύναμο που είχε εισηγηθεί ο Νεκτάριος Σαντορινιός ως υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε ότι θα το θέσει ξανά σε εφαρμογή. Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα εφαρμόσει και το υγειονομικό ισοδύναμο για την αναβάθμιση του συστήματος Υγείας στα νησιά με κίνητρα για την στελέχωση των υγειονομικών δομών στις νησιωτικές περιοχές. “Πρόκειται για δέσμη μέτρων προκειμένου να καταστήσουμε τους νησιώτες ίσους με όλους τους πολίτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιστεύω ότι είμαστε παρόντες σε ένα μεγάλο δημοκρατικό προσκλητήριο για τη αλλαγή που θα έλθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη“, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

“Έμεινε ένας μήνας μέχρι ο λαός μας να πει το μεγάλο όχι στο καθεστώς Μητσοτάκη και το μεγάλο ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τέσσερα σκληρά χρόνια με ανασφάλεια και αγωνία και θα κάνει το πρώτο βήμα για δικαιοσύνη και σιγουριά”, πρόσθεσε. Συνεχίζοντας τόνισε ότι “η ελληνική κοινωνία περνά από τον θυμό στην απόφαση, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα”.

«Έχω νέα στον Μητσοτάκη που φοβάται και το δείχνει. Έρχεται η μέρα της αλλαγής» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ έκανε λόγο για τη χειρότερη δεξιά κυβέρνηση που ντροπιάζει ακόμα και τους δεξιούς.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 5,8% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: «Μήλον της έριδος» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ το ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα

Συνεργάτης Γεωργούλη: «Όλο αυτό νιώθει ότι είναι στημένο και αδιανόητο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:49