search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:34
MENU CLOSE

Εκλογές: Θα «κατέβει» ο Βασίλης Λεβέντης; 

24.04.2023 06:00
vasilis_leventis

Μπορεί το δίπολο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αλέξης Τσίπρας και Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ να κυριαρχούν, ωστόσο τον προγραμματισμό τους κάνουν και τα μικρότερο κόμματα. 

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Ο αρχηγός του «Κεντρώου» κόμματος, του οποίου η ζωή κινδύνευσε από τον κορωνοϊό δηλώνει έτοιμος για την μάχη της κάλπης στις 21 Μαΐου. 

Μάλιστα, όπως λέει σε συνομιλητές του τα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι «έτοιμα και πλήρη». Το γραφείο του κόμματος δεν έχει αλλάξει παραμένει στο κέντρο της Αθήνας και εκεί μάλιστα είναι και το στρατηγείο του κ. Λεβέντη. 

Ο Βασίλης Λεβέντης είδε το κόμμα του να μπαίνει στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015. Ακούστηκε και για συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα η οποία δεν προχώρησε και έμεινε μόνο σε συζητήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα δώσει τη μάχη αν και όπως λέει «δέχεται πόλεμο από την τηλεόραση καθώς δεν τον προβάλουν».

Υ.Γ: Οι δημοσκοπήσεις πάντως δεν είναι και πολύ καλές (δεν τον βρίσκουν καν) για τον… κ. Λεβέντη.

Διαβάστε επίσης:

Πολ Ευμορφίδης: Στην Πνύκα η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του «Ευ»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η κοινή του εμφάνιση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου (Photo)

Γιώργος Παπανδρέου: Στην Πάτρα για τη γιορτή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42