search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Πολ Ευμορφίδης: Στην Πνύκα η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του «Ευ»

23.04.2023 15:31
evmorfidis_pnyka

Στην Πνύκα με …ορθοπεταλιές πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος «Ευ».

Η πρώτη συγκέντρωση του νέου κόμματος του Πολ Ευμορφίδη έγινε στην Πνύκα με τον επιχειρηματία να φτάνει στο σημείο με ένα από τα χαρακτηριστικά ξύλινα ποδήλατα.

Ο Πολ Ευμορφίδης συνομίλησε με περαστικούς, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε πορεία με ποδήλατα στην οδό Ερμού.

«Η Βουλή είναι και για τους βοσκούς και τους γεωργούς, μανάβηδες, κουρείς δεν είναι μόνο για τους μορφωμένους. Πρέπει να ακούγεται η φωνή των πάντων για να υπάρχει ομοιογένεια και αγάπη και αρμονία. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι να είναι μαζί μας, δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί», δήλωσε στις κάμερες.

Στην ανακοίνωση για τη δημιουργία του κόμματός του, ο επιχειρηματίας ανέφερε: «Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η κοινή του εμφάνιση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου (Photo)

Γιώργος Παπανδρέου: Στην Πάτρα για τη γιορτή του

Στη ΝΔ θέλουν… ισοπαλία σε θέματα μεγάλης ηθικής απαξίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:56