search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:38
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Η… επίθεση αγάπης από την Πάτσα, στο πλατό του Happy Day (video)

25.04.2023 11:36
tsipras-patsa

Ένα μικρό μαύρο κανίς έκανε έφοδο στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα στο τέλος του τρίτου και τελευταίου μέρους της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την ώρα, λοιπόν, που η συζήτηση εστίαζε στα νέα ζευγάρια και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, το σκυλάκι πήδηξε στην αγκαλιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να γελά και να δηλώνει «δεν είναι τυχαίο παιδιά…».

Την καλύτερη λεζάντα στην εικόνα την έβαλε η ίδια η παρουσιάστρια: Σημείωσε πως η Πάτσα, όπως είναι το όνομα του μικρού κανίς ανήκει στον Δημήτρη Παπανώτα και «σας έχει αδυναμία, όπως και ο Παπανώτας άλλωστε». Και πρόσθεσε πως «είναι πρωταγωνίστρια, ξέρει πάντα που πηγαίνει».

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σειρά του γελώντας αναφέρθηκε στο σκυλάκι της οικογένειας λέγοντας πως εκείνη λέγεται «Κάρμεν» και είναι χρώματος κανελί.

Δείτε το βίντεο από το 01.50:

Διαβάστε επίσης:

Τα μπουφάν… «Στέλιος Πέτσας» και το τρολάρισμα της Ανθής Βούλγαρη (video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι «βλέπουν» Ευρωβουλή αν επιστρέψει η λίστα

Εκλογές 2023: «Ακυρώνουν» τις τηλεοπτικές εμφανίσεις λόγω… φόβου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:38