search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:00
MENU CLOSE

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: «Έχω μείνει σε σπίτι με άλλους 14, είναι χάλια» (Video)

27.04.2023 22:05
bolobinos
Screenshot ΕΡΤ

Ο Αριστοτέλης Μπολοβόνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στο μόντελινγκ, αλλά και την συγκατοίκηση με άλλα μοντέλα.

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στις… δύσκολες εποχές που έχει ζήσει. «Έχω μείνει σε σπίτι με άλλους 14. Είναι χάλια» δήλωσε χαρακτηριστικά.  «Τους μαθαίνεις γιατί είμαστε όλοι από το ίδιο γραφείο. Στο Μιλάνο ήμουν με 9 και στην Σιγκαπούρη 14. Τα μπάνια ήταν τρία στην Σιγκαπούρη κι ένα στο Μιλάνο. Είναι δύσκολα» πρόσθεσε. 

Το μοντέλο δήλωσε ότι είναι αρκετά δύσκολο να μένεις σε ένα σπίτι με πολλά άτομα και εξήγησε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν και πρωτοβουλίες στη συγκατοίκηση. «Υπάρχει γυμναστική, πολλή μαγειρική και καθαριότητες. Πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες. Είναι κι ωραίο όταν αποφορτίζεται λίγο και μένουμε λιγότεροι… Συγκρίνεσαι όχι τόσο πολύ στο σπίτι. Το ένιωσα πιο πολύ στα κάστινγκ, όπου κόβει ο ένας τον άλλον. Στο σπίτι μπορεί να είσαι και με παντόφλες. Και στα books τότε», είπε ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος.

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου αν έχει κουραστεί να του λένε συνεχώς «πω πω τι ωραίος που είσαι;» απάντησε: «Να σου πω την αλήθεια δεν μου το λένε συνέχεια, δεν είναι η ατάκα που ακούω. Όχι, δεν ξέρω. Μπορεί να είμαι λίγο εκφοβιστικός; Όχι, γλυκύτατος είμαι» απάντησε με χιούμορ ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος.

Διαβάστε επίσης:

Αίγυπτος κατά Netflix για τη μαύρη Κλεοπάτρα: «Κατάφωρη ιστορική παρανόηση»

Χωρίζουν Ρονάλντο και Χεορχίνα;

Νέο παραλήρημα από τον Πετράκο: «Ναζιστική η πράξη του Διονύση Σαββόπουλου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:55