search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Χωρίζουν Ρονάλντο και Χεορχίνα;

27.04.2023 16:48
RONALDO-XEORXINA-NEW

Στα πρόθυρα του χωρισμού φαίνεται να βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Χεορχίνα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Ρονάλντο και Χεορχίνα είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2017. Καρπός του έρωτά τους είναι η Αλάνα, ενώ από τα δίδυμα κατάφερε να επιβιώσει μόνο η Μπέλα.

Η θερμοκρασία στη σχέση του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Η τελευταία κοινή φωτογραφία που ανέβασε ο CR7 στα social media ήταν στις 14 Φεβρουαρίου. Εκτοτε το ζευγάρι δείχνει να ζει χωριστά.

Πρόσφατα ο Ρονάλντο εθεάθη να βγαίνει μόνος του από εστιατόριο ενώ η Χεορχίνα ταξίδεψε με τα παιδιά στη Μαδρίτη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το ζευγάρι καυγάδισε έντονα λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του ποδοσφαιριστή φωνάζοντας ο ένας στον άλλον μπροστά σε κόσμο.

«Ολο ψωνίζει, ψωνίζει, ψωνίζει», φέρεται να λέει ο CR7 στον κύκλο του για τη Χεορχίνα η οποία περνά ατελείωτες ώρες στα Mall κάνοντας shopping.

Παρά τη φημολογία για καυγάδες και ψυχρό κλίμα μεταξύ του Ρονάλντο και της Χεορχίνα, καμία από τις κατά τ’ άλλα υπερδραστήριες αδερφές του ποδοσφαιριστή στα social media ή η μητέρα του δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Στην περίπτωση που το διάσημο ζευγάρι τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ένα είναι βέβαιο: η Χεορχίνα θα πάρει τη βίλα στη Λα Φίνκα, που βρίσκεται στα περίχωρα της Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο είχε αγοράσει το σπίτι το 2009 και το 2019 το άφησε στη Χεορχίνα, στην επικαιροποιημένη διαθήκη του.

Διαβάστε επίσης:

Πέταξαν έξω από σούπερ-μάρκετ σταρ του Only Fans επειδή είναι πολύ… καυτή (photos)

Σάρον Όσμπορν για πλαστικές: «Μάλλον το έχω παρακάνει»

Τζένη Μελιτά: Ο χυδαίος τρόπος που της μίλησαν στον δρόμο και η οργή της παρουσιάστριας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32