search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Τζένη Μελιτά: Ο χυδαίος τρόπος που της μίλησαν στον δρόμο και η οργή της παρουσιάστριας (Video)

27.04.2023 14:52
melita-new

Ένα δυσάρεστο περιστατικό που σημειώθηκε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της μοιράστηκε η Τζένη Μελιτά στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο ότι δέχτηκε ένα χυδαίο πείραγμα από μια παρέα νεαρών με την ίδια να επισημαίνει ότι εκτός θυμό, ένιωσε και φόβο, κάτι που -όπως τονίζει- δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

«Θέλω να σου πω ένα πολύ απλό περιστατικό που μου συνέβη εμένα προχθές. Γυρίζω στο σπίτι μου… Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί και ένα σκασμό πράγματα. Εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία παρέα αγοριών, οι οποίοι θεώρησαν πως σε αυτή την κατάσταση εγώ οφείλω και πρέπει να δεχτώ, κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος. Σφυρίγματα κλπ.» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ εκείνη την ώρα, αντέδρασα λέγοντάς τους “έλεος”. Το εννοούσα τόσο πολύ, γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που μία παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει και μετά το σκεφτόμουν και φοβήθηκα.

Σκεφτόμουν ότι μήπως επειδή αντέδρασα έτσι και είμαι κοντά στο σπίτι μου… Και φοβήθηκα, και δεν μπορούσα να απαντήσω, και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι δεν πρέπει να τα δεχόμαστε. Και είναι το πιο απλό παράδειγμα.

Δεν έχω κανένα λόγο να ακούσω ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο και αισθάνθηκα και φόβο, επειδή του “την είπα”. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει στον δρόμο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέταξαν έξω από σούπερ-μάρκετ σταρ του Only Fans επειδή είναι πολύ… καυτή (photos)

Σάρον Όσμπορν για πλαστικές: «Μάλλον το έχω παρακάνει»

Σπύρος Σαραφιανός για #metoo: «Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ευκαιρία κάποιοι να εκδικηθούν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:51