search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση στη μήνυση Γεραπετρίτη και η νέα ανάρτηση

27.04.2023 15:52
akrita_new

Μηνύσεις σε βάρος των Έλενας Ακρίτα και Πρόδρομου Εμφιετζόγου κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, για τους υπαινιγμούς σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό.

Η κα Ακρίτα με μια ανάρτηση στο facebook απάντησε «Be my guest, sweetheart», απευθυνόμενη στον κ. Γεραπετρίτη, προσθέτοντας πως «δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι από άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

O Γεραπετρίτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το τουιτ Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό.

Ποιός Γεραπετρίτης;

Ο Γεραπετριτης που αντιθεσμικά συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.

Ο Γεραπετρίτης που χειρίστηκε εθνικά θέματα αποδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του περί 6 ναυτικών μιλίων.

Ο Γεραπετρίτης που είπε το αδιανόητο «Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς».

Ο Γεραπετρίτης που δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της ΕΥΠ ότι ήταν ενήμερος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών στην υπόθεση Ανδρουλάκη.

Ο Γεραπετρίτης που είχε στα οπα όπα έναν τύπο σαν τον Φουρθιωτη τον καταδικασμένο για πλήθος παρανομιών. Και ο όποιος έπεσε στα μαλακά – γιατί άραγε;

Κύριε Γεραπετρίτη, η γιαγιά μου έλεγε «καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται». Δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα.

Όσο για τη μήνυση be my guest, sweetheart.

Edit. Είναι μαρτύριο να έχει κοραλλένιο αυτί: δεν ιδρώνει με τίποτα.

Η νέα ανάρτηση

Η κα Ακρίτα επανήλθε σήμερα στο θέμα Γεραπετρίτη με μια ανάρτηση αφιερωμένη στον «Πινόκιο Γεραπετρίτη».

Όπως αναφέρει, «καλημερούδια με το Σκάνδαλο Νο7. Σπέσιαλ αφιερωμένο στον «Πινόκιο Γεραπετριτη» που ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ακολουθεί κείμενο του Thanasis Kampagiannis.

«Υπουργός-Πινόκιο: Ο κατ’ εξακολούθηση ψεύτης Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε στους Financial Times για λογαριασμό της κυβέρνησης αρνούμενος την ύπαρξη σκανδάλου παρακολουθήσεων.

Ο ίδιος υπουργός έχει αποδεδειγμένα πει ψέματα όσον αφορά την παρακολούθηση δημοσιογράφων και πολιτικών, εγγράφως και προφορικά.

Στα πλαίσια απαντήσεων σε διεθνή μέσα για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Σταύρου Μαλιχούδη, ο υπουργός έγραψε κατηγορηματικά στις 24/11/2021 ότι:

“Είναι αυταπόδεικτο ότι δεν υπάρχει παρακολούθηση δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Σας διαβεβαιώνω ότι το ίδιο ισχύει και για τον κύριο Μαλιχούδη, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω ενεργειών για το θέμα”. Τα ίδια επανέλαβε και στις 17/12/2021.

Στις 29/7/2022, ο διαβόητος διοικητής της ΕΥΠ Κοντολέων παραδέχθηκε στη Βουλή ότι ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης παρακολουθούταν από την ΕΥΠ κατόπιν πληροφοριών ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Στην ίδια συνεδρίαση ο Γιώργος Γεραπετρίτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της κυβέρνησης και της ΕΥΠ στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στις 5/8/2022, ο διοικητής της ΕΥΠ παραιτήθηκε εξ αιτίας της αποκάλυψης της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη από την υπηρεσία».

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: «Θερμή» υποδοχή σε Μητσοτάκη από τους απολυμένους στα Λιπάσματα (Videos)

Εκλογές 2023: Επίθεση Σκέρτσου στην «προοδευτική διακυβέρνηση» (video)

Εκλογές 2023: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνουν την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:09