search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Alpha: Πρωτιά τηλεθέασης χάρη στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

28.04.2023 17:05
tiletheasi-new

Με διαφορά, μικρή μεν, στην απόδοση του συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, ο Alpha ήταν ο σταθμός που εξασφάλισε τις περισσότερες προτιμήσεις την Πέμπτη.

Καταλυτική ήταν η απόδοση του επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία ήταν αισθητά υψηλότερη από εκείνη την οποία είχε καταφέρει το προηγούμενο βράδυ η ξένη ταινία «Χωρίς διέξοδο».

Μικρή υποχώρηση καταγράφηκε από τη Nielsen στο μερίδιο τηλεθέασης του Mega και φαίνεται ότι μερίδιο του επηρεάστηκε από την ελαφρώς διαφοροποιημένη απόδοση της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Στο +0,3% ήταν συγκριτικά με την Τετάρτη, το μερίδιο του ΣΚΑΪ, μεταβολή η οποία πιστώνεται στα δύο δελτία ειδήσεων του καναλιού, μεσημεριανό και κεντρικό.

Στα «πάνω» του το Star την Πέμπτη, το μερίδιο του αυξήθηκε κατά 1,2% σε σχέση με εκείνο που είχε την προηγούμενη ημέρα. Σταθερό με ανοδική τάση το Open, ενώ η ΕΡΤ1 κατέγραψε υποχώρηση κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Η τηλεθέαση της συνέντευξης Τσίπρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Mega: Το μυθιστόρημα «Το ναυάγιο» στα πλάνα του καναλιού (video)

Αλέξης Τσίπρας: Συνέντευξη απόψε στο Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:14