search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:56
MENU CLOSE

Αντιδήμαρχος Καλλιθέας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα – Έπεσε από μπαλκόνι (Video)

28.04.2023 09:51
laskaridis new

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας Λάζαρο Λασκαρίδη .

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Φέρει βαρύτατες κακώσεις στον θώρακα και το κεφάλι.

Ο Λασκαρίδης τραυματίστηκε όταν βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι κτιρίου το βράδυ της Πέμπτης αφού υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν.

Ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι με τους γιατρούς να εκφράζουν πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στην τελετή ονοματοδοσίας της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας σε «δημοτική βιβλιοθήκη Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου» προς τιμήν του αείμνηστου αντιδημάρχου Καλλιθέας.

Ο αντιδήμαρχος, ο οποίος να σημειωθεί είχε χθες τα γενέθλιά του, βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι της βιβλιοθήκης για να καπνίσει, στηρίχθηκε στο κάγκελο του μπαλκονιού το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Έπεσε με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Ο κ. Λασκαρίδης έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να φτάσει σε ασθενοφόρο καθώς το σημείο της πτώσης ήταν δυσπρόσιτο.

Ποιος είναι

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι. Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκας Κατσέλη.

Διαβάστε επίσης

Αττική Οδός: Καραμπόλα 5 οχημάτων στο ύψος της Λ. Δημοκρατίας

Καιρός: Συννεφιασμένη Παρασκευή με τοπικές βροχές – Πώς θα κυλήσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (Videos)

Αθήνα: Άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου σε δημοτικό σχολείο – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:52