search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:52
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Αίτηση εξαίρεσης 3 Αρεοπαγιτών κατέθεσε το κόμμα Κασιδιάρη

29.04.2023 19:25
kasidiaris2 new

Αίτηση εξαίρεσης τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κατέθεσε προ ολίγου το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες».

Ο πρόεδρος του κόμματος Κασιδιάρη, Δημήτρης Χατζηλιάδης, ζητά την αποχή τριών Αρεοπαγιτών από τη σύνθεση του Ποινικού Τμήματος, που τις προσεχείς ημέρες θα κρίνει την τύχη των «Ελλήνων» στις επικείμενες εκλογές, επικαλούμενος δημοσιεύματα, βάσει των οποίων οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα.

Αν δεν απέχουν οι δικαστές, το κόμμα του καταδικασμένου διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης ζητά «την εξαίρεσή τους από τη σύνθεση».

Σε αυτή την περίπτωση τρεις αρεοπαγίτες από άλλο Ποινικό Τμημα του Αρείου Πάγου (Α2) θα κρίνουν την αίτηση εξαίρεσης και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα ξεκινήσει η μαραθώνια -όπως προβλέπεται διάσκεψη των δικαστών- προκειμένου να ανακοινώσουν την απόφασή τους μέχρι το βράδυ της Τρίτης που εκπνέει η προθεσμία.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ως εδώ», το νέο προεκλογικό σποτ (Video)

Εκλογές 2023: Νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

ΚΚΕ: Καταγγέλλει φασιστική επίθεση σε προεκλογικό του περίπτερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:52