search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:18
MENU CLOSE

Προς εξαφάνιση οι μαζικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2279
27/04/2023
29.04.2023 17:40
proeklogikes sygkentrwseis

Κάτι που πραγματικά είναι διασκεδαστικό είναι οι ένθεν κακείθεν συγκρίσεις – ιδίως στα social media – σχετικά με τον κόσμο που μαζεύουν (ή δεν μαζεύουν) οι αρχηγοί των κομμάτων, και δη των μεγαλύτερων, στις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, της ψηφιακής διαδραστικής επικοινωνίας των υποψηφίων με τους ψηφοφόρους, του live streaming και των podcast / vidcast, η «κλασική» προεκλογική συγκέντρωση, με τους εκατοντάδες ή και χιλιάδες συγκεντρωμένους, τους κλειστούς δρόμους και τα εντυπωσιακά πλάνα μοιάζει σχεδόν… δεινοσαυρική.

Εντάξει, δεν έχει σβήσει ακόμα, αλλά οι νέες επικοινωνιακές προσεγγίσεις τη σπρώχνουν σταθερά προς την… εξαφάνιση, αντικαθιστώντας την με πιο μικρές, τύπου «town hall», συγκεντρώσεις. Ίδωμεν… 

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Σαμαράς: Τον βραβεύει το Χάρβαρντ

Χαρά της ΝΔ η «Δήμητρα» του Βαρουφάκη

Προς Μητσοτάκη κλίνει η Διαμαντοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:18