search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 07:23
MENU CLOSE

Προς Μητσοτάκη κλίνει η Διαμαντοπούλου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2279
27/04/2023
29.04.2023 09:06
diamantopoulou_anna_new

Μάλλον σε στήριξη προς τον… Κυριάκο Μητσοτάκη οδεύει η Άννα Διαμαντοπούλου. Σε συνέντευξη της στη «Figaro» παρομοίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτές που αντιμετωπίζει στη Γαλλία ο Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν έχουν άλλη επιλογή από την προώθηση τολμηρών μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα εξέφρασε φόβους για ενδεχόμενη μετεκλογική πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα και δήλωσε πως θεωρεί επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από έναν συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25 (ένα ενδεχόμενο που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει).

Αυτό που συμπεραίνει κάποιος είναι ότι το άνοιγμα που επιχειρήθηκε από τον Νίκο Ανδρουλάκη με τη συμμετοχή της Διαμαντοπούλου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν θνησιγενές. Βέβαια, κανείς τότε δεν είχε μιλήσει για επιστροφή της Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ. Είχαν όμως πολύ επενδύσει σε ένα καλό κλίμα. 

Διαβάστε επίσης:

Η Pulse, οι αναποφάσιστοι και τα μικρά κόμματα

Αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις για το τίποτα

Εκλογές 2023 – ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ: Παραίτηση επί… σκηνής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 07:21