search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Tαυτοποιήθηκε ο 27χρονος που βάζει τον σκύλο του να σκοτώνει γάτες

30.04.2023 15:40
cats new2

Φιλόζωοι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον νεαρό που βάζει τον σκύλο του να σκοτώνει αδέσποτες γάτες, στις περιοχές του Βύρωνα και της Καισαριανής.

Σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας Street Dogs in Volos στο Facebook, η ταυτοποίηση έγινε μέσω φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν ευρέως. Το χαρακτηριστικό τατουάζ που έχει στο δεξί του μπράτσο φαίνεται πως τον πρόδωσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 27χρονο, με καταγωγή από το Καρπενήσι, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι.

Όπως καταγγέλλεται, ο 27χρονος φέρεται να έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο του να θανατώνει γάτες, ενώ τελευταία το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας και η Καισαριανή.

«Χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει, να τις πιάνει και τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό», αναφέρεται σε μία από τις καταγγελίες.

«Ενδεικτικό τής ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ καί τής ακραίας ψυχικής του ΔΙΑΣΤΡΟΦΉΣ καθίσταται τό ότι 2 ημέρες μετά , τήν Κυριακή 23/4 στο πάρκο Ανάληψης στον Βύρωνα καί ενώ βρισκόταν σέ εξέλιξη παιδικό πάρτυ !!!! μπήκε στον χώρο με το σκυλί του καί παρουσια δεκάδων ατόμων έβαλε τό σκυλί του νά σκοτώσει γατουλα, τήν οποία έβαλε μετά σέ σακούλα καί τήν πέταξε στά σκουπίδια !!!!!!!», σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε ο σκύλος την τελευταία φορά να έχει σταλεί για νεκροψία.

Επιθέσεις έχουν γίνει επίσης στη περιοχή της Ανάληψης, στο Σκοπευτήριο, αλλά και πίσω από την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε επίσης:

Σουδάν: Δυο Ελληνίδες αδερφές περιγράφουν την περιπέτειά τους (Video)

Σουδάν: Ζευγάρι Ελλήνων έφυγε με τα 7 σκυλιά του

Κούγιας για Χρηστίδου: Αν δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα τη μηνύσω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:07