search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Καβγάς Πλεύρη – Ηλιόπουλου για τα γιαούρτια: «Όταν εκλεγείς, έλα να μου μιλήσεις» – «Είσαι αστείος» (video)

03.05.2023 10:40
iliopoulos_pleyris_new

«Πόλεμος» ξέσπασε στον αέρα του Atiica ανάμεσα στον Θάνο Πλεύρη και τον Νάσο Ηλιόπουλο με αφορμή τα γιαουρτια στον Υπουργό Υγείας.

Η κατάσταση ξέφυγε με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν και προσωπικούς χαρακτηρισμούς με τον Υπουργό Υγείας να αποκαλεί τον Νάσο Ηλιόπουλο «διορισμένο» και να απαιτεί «συστολή» με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίζει ότι καταδίκασε την επίθεση από την πρώτη στιγμή και να λέει «αστείο» τον Θάνο Πλεύρη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και οι σφαίρες στον Κοτζιά

«Ξεκάθαρα καταδικάζουμε από την πρώτη στιγμή, περιμένουμε 4 χρόνια από τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει επιθεσες σε στελέχη μας για τη συμφωνια των Πρεσπών» είπε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Εγώ καταδίκη δεν είδα στο πρόσωπό μου, το tweet του Παπαδημούλη είδα και ήταν κάτι που με εξόργισε. Όταν ο κ. Ηλιόπουλος ήταν εκπρόσωπος τύπου και ήρθε έξω κόσμος από το σπίτι μου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει αμέσως ανακοίνωση. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση καταδίκης, ο κύριος Παπαδημούλης έγραψε ένα προκλητικό tweet. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει γενικώς και αορίστως τις επιθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει την επίθεση σε βάρος μου και έβγαλε ανακοίνωση μετά από 24 ώρες» σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ηλιόπουλος: «Έβγαλε ανακοίνωση κεντρική ο ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο τύπου, καταδικάζει αυτές τις επίθέσεις. Χαίρομαι που εσείς ως πολιτικός έχετε άλλη γνώμη από αυτή που είχατε ως νομικός. Γιατί έχετε υπερασπιστεί ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιες επιθεσεις σε βάρος του Αλέκου Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα»

Πλευρης: «Δεν έχω υπερασπιστεί άνθρωπο που έριξε γιαούρτι… Ο άνθρωπος που υπερσπίστηκα αθωώθηκε»

Ηλιόπουλος: «Τα έχτε ξεχάσει αυτά, εμείς δεν τα έχουμε ξεχάσει, δεν πειράζει. Μαζί με χρυσαυγίτες ήταν στις επιθέσεις αυτοι οι άνθρωποι»

Πλευρης: «Ο άνθρωπος που υπερασπίστηκα αθωώθηκε… Δεν θα δώσω λογαριασμό για τις υποθέσεις που αναλαμβάνω ως δικηγόρος»

Ηλιόπουλος: «Δεν ήρθαμε χθες σε αυτήν τη χώρα… Όταν στέλνανε σφαίρες στον Νίκο Κοτζια για τη συμφωνία των Πρεσπών χαζογελάγατε. Εντάξει τώρα με αυτό το καραγκιοζιλίκι. Λίγο προσεκτικός να είστε»

Πλευρης: «Τα “να είστε λίγο προσεκτικός” όταν ο γιος μου και η κόρη μου έφαγαν γιαούργια, κρατήστε τα για τον εαυτό σας, όταν βλέπω τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται και τον Παπαδημουλη να λεέι ότι κάνετε τον θύτη, θυμα και τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 24 ώρες αφωνία…»

Ηλιόπουλος: «Έχετε 4 χρόνια αφωνία, σας παρακαλώ…»

Ο «διορισμένος» και ο «αστείος»

Ο Υπουργός Υγείας διάβασε στη συνέχεια «σεξιστικό» όπως το χαρακτήρισε, απόσπασμα από δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών καλώντας τον Νάσο Ηλιόπουλο να το σχολιάσει.

«Την αγκαλιά με τους Χρυσαυγίτες θα τη σχολιάσετε; Ωραίο το θεατράκι σας» απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Θεατράκι; Τα παιδιά μου έφαγαν γιαούρτια. Να έχετε συστολή. Τα παιδιά μου έφαγαν γιαούρτι. Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι. Καταδικάζετε ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά μου; Καταδικάζετε ή όχι; Αυτούς χαϊδεύετε. Αυτούς στηρίζετε, μια ζωή με αυτούς είστε» απάντησε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε τότε «καταλαβαίνω ότι έχετε πρόβλημα στην Α΄Αθηνών με τους συνυποψηφίους σου αλλά δεν είναι δικό μου θέμα», με τον Θάνο Πλεύρη να του απαντά «έχεις εκλεγεί ποτέ; Έχεις εκλεγεί πουθενά; Σχολιάζεις εμένα που έχω εκλεγεί; Εσύ που εκλέχτηκες; Διορισμένος εκπρόσωπος ήσουν, κατέβηκες για δήμαρχος και σε συνέτριψε ο Μπακογιάννης. Αυτή είναι η πολιτική σου διαδρομή. Όταν εκλεγείς κάπου έλα να μου μιλήσεις».

«Ευτυχώς πάντως στην πολιτική μου διαδρομή, σχέση με την άκρα δεξιά δεν είχα». απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή (σ.σ. την επίθεση με γιαούρτια) και πήγες να κάνεις παιχνίδι, είσαι αστείος» συνέχισε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό να σχολιάζει «εγώ δεν χρειάζεται να σας πω “αστείο”, αρκείς να σας αφήνω να μιλάτε».

Διαβάστε επίσης:

Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό της απόφασης για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

Ελευθερία του Τύπου: Στην 107η θέση η Ελλάδα – Η έκθεση των RSF

Τσίπρας: Ο «καβγάς» για τον ΟΟΣΑ και οι 3+1 λόγοι για την «κάθοδο» στις Σέρρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:02