search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:38
MENU CLOSE

Πακιστάν: Θρησκευτικός ηγέτης λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου (video)

08.05.2023 10:36
PAKISTAN1

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Πακιστάν όταν θρησκευτικός ηγέτης λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου από τον όχλο επειδή βλαστήμησε.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην επαρχία Κιμπέρ-Πανκτούνκβα, στα βορειοδυτικά της χώρας. Ο Νιγκάρ Αλάμ, θρησκευτικός ηγέτης τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας, είχε προσκληθεί να μιλήσει σε μια συγκέντρωση που διοργάνωσε το κόμμα Τεχρίκ-ε-Ινσάφ (PTI), του πρώην πρωθυπουργού Ιμράν Χαν, στο χωριό Σαβαλντχέρ.

Το κοινό εξέλαβε κάποιες από τις δηλώσεις του ως «βλάσφημες» και εξαγριώθηκε. Όπως δήλωσε αξιωματούχος της περιοχής στο Al Jazeera λιντσαρίστηκε αφού «έκανε κάποια βλάσφημα σχόλια που εξόργισαν τον κόσμο».

Η σορός του Αλάμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις αρχές που κατάφεραν να τον πάρουν από το οργισμένο πλήθος και έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο.

Δείτε το σοκαριστικό video:

Διαβάστε επίσης:

Ινδία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από ανατροπή πλεούμενου (Video/Photos)

Ουκρανία: Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων – Πέντε τραυματίες στο Κίεβο (Videos)

Σερβία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας μετά το μακελειό σε σχολείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01