search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Μαρινάκης σε ΕΠΟ: «Έχετε μετατρέψει τον τελικό Κυπέλλου σε αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής»

09.05.2023 19:05
marinakis

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την αντίθεσή του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ακόμη δεν έχει βρεθεί γήπεδο για τη διεξαγωγή του.

Ο πρόεδρος της Super League εξαπέλυσε «επίθεση» στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, όπου ο πρόεδρός της Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε εξουσιοδότηση, προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

«Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής», τονίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη γραπτή τοποθέτησή του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη:

«Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε “διαβούλευση” με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην Προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους “έγκριση” από τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής.

Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι “προτάσεις” στις οποίες αναφέρεστε εφόσον επιτρέπονται από την Προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση»

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Ώρα πρόκρισης στο Final Four για τον Ολυμπιακό

Γιοβάνοβιτς: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, με έβαλαν να επιλέξω ανάμεσα στα όνειρα και στην υγεία των παικτών μου» (Video)

Λιονέλ Μέσι: O πατέρας του διαψεύδει τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04