search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Γερμανία: Έκρηξη σε πολυώροφο κτίριο – 12 τραυματίες, συνελήφθη ο άνδρας που την πυροδότησε – Βρέθηκε πτώμα

11.05.2023 15:53
germania_fotia_ktirio_1105_1200-700_new
credit: Twitter/@Emil_Blume

Πολλοί τραυματίες -κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά- είναι ο πρώτος απολογισμός από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε σε διαμέρισμα στο Ράτινγκεν της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, στη Γερμανία.

Η αστυνομία είχε μόλις σπεύσει στο κτίριο, έπειτα από κλήση του διαχειριστή και μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται τουλάχιστον 10 πυροσβέστες και δυο αστυνομικοί.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική έσπευσαν στο διαμέρισμα, όπου ένας άνδρας ενεργοποίησε εκρηκτικό μηχανισμό, προκαλώντας πυρκαγιά.

Ο ένοικος του διαμερίσματος έχει συλληφθεί, ενώ στον χώρο βρέθηκε πτώμα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Χέρμπερτ Ρόιλ, η εταιρία διαχείρισης του κτιρίου κάλεσε σήμερα την αστυνομία με την υποψία ότι σε ένα διαμέρισμα, όπου ζούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιο της, υπήρχε άτομο που χρειάζεται βοήθεια. Αστυνομικοί έσπευσαν στο κτίριο, κάλεσαν την πυροσβεστική προκειμένου να παραβιάσει την πόρτα και, την ώρα που έμπαιναν στο διαμέρισμα, ο άνδρας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό με αντικείμενο το οποίο δεν έχει εντοπιστεί. Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού σταθμού n-tv, ο 60χρονος άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «βαριά τραυματισμένος», ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε πτώμα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η πρώην μπόντι-μπίλντερ που έγινε τσιρλίντερ του Πούτιν (Photos)

Εκλογές στην Τουρκία: Αποσύρεται ο Μουαρέμ Ιντζέ – Οι φήμες, το βίντεο και οι απειλές

Μιλάνο: Ισχυρή έκρηξη από φιάλες αερίου – Εκκενώθηκε σχολείο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 10:10