search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Ποια είναι η πρώην μπόντι-μπίλντερ που έγινε τσιρλίντερ του Πούτιν (Photos)

11.05.2023 14:43
cheerleader-putin-new

Μία νεαρή που κάποτε είχε τον τίτλο του πιο δυνατού κοριτσιού στον κόσμο εθεάθη να συμμετέχει στην παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στην Ρωσία και η Sun σχολιάζει ότι έγινε, πλέον, η «τσιρλίντερ» του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Μαριάνα Ναούμοβα έγινε διάσημη όταν ήταν έφηβη και άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς μπόντι- μπίλντινγκ. Είχε αρχίσει να «χτίζει» την εικόνα του δυνατού κοριτσιού όταν ήταν μόλις 10 χρόνων και στα 13 της είχε φτάσει να σηκώνει βάρη 108 κιλών, ενώ η ίδια ζύγιζε μόλις 59 κιλά

Στα 15 η Μαριάνα Ναούμοβα σήκωσε βάρη 150 κιλών στον διάσημο διαγωνισμό που φέρει το όνομα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Όμως η Μαριάνα γύρισε την πλάτη στον πρώην ήρωά της γιατί εξέφρασε την υποστήριξή του στην Ουκρανία.

Έκτοτε η Μαριάνα Ναούμοβα φωτογραφίζεται κρατώντας όπλα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στο μέτωπο του πολέμου και εκφράζει ανοιχτά την υποστήριξή της στον Βλαντίμιρ Πούτιν. Την μέρα που έγινε η παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, η Μαριάνα Ναούμοβα έγραψε στα social media ότι την διακατείχαν «έντονα συναισθήματα».

«Αυτό έρχεται για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η αλήθεια πάντα νικάει. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά παλεύουμε για να ξαναγράψουμε ιστορία, όλοι ξέρουμε την σπουδαία παρακαταθήκη των προγόνων μας και έτσι θα τους θυμόμαστε», έγραψε η νεαρή πρώην μπόντι-μπίλντερ στον λογαριασμό της, προσθέτοντας: «Την Ημέρα της Νίκης, πλησιάζουμε σε μία νέα Μεγάλη Νίκη, όλοι μαζί».

Ωστόσο η φετινή παρέλαση ήταν πιο μικρή από κάθε άλλη φορά, λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, μετά την απόπειρα επίθεσης στο Κρεμλίνο με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Επίσης ακυρώθηκαν οι πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Μόσχα.

Αλλά η Μαριάνα Ναούμοβα, ως «τσιρλίντερ» του Πούτιν, δήλωσε ενθουσιασμένη από την παρέλαση.

Διαβάστε επίσης:

Μιλάνο: Ισχυρή έκρηξη από φιάλες αερίου – Εκκενώθηκε σχολείο (Videos)

Ιταλία: 61 συλλήψεις μελών της «Ντραγκέτα» – Αστυνομική επιχείρηση σε επτά περιφέρειες της χώρας (videos)

Γερμανία: Δύο οι νεκροί από τα πυρά ενόπλου σε εργοστάσιο της Mercedes (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:45