search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:04
MENU CLOSE

Η πρώτη δήλωση του Μπελέρη μέσα από τη φυλακή (Videos)

13.05.2023 20:07
mpeleris xeimarra silipxi- new

Μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται, έστειλε το μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος της Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.

Συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου, μιλώντας νωρίτερα στο Open TV, ανέφεραν πως το μήνυμα που στέλνει είναι το εξής: «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και τη Δημοκρατία».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο γιος του, επρόκειτο να ταξιδέψουν περίπου 1200 – 1300 άτομα από την Αθήνα για τη Χειμάρρα προκειμένου να ψηφίσουν ωστόσο ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί στους 1500 τις τελευταίες ώρες.

Αλβανίδα ΥΠΕΞ προς Αθήνα: Σεβαστείτε τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας μας

Με δύο αναρτήσεις στο twitter απάντησε η αλβανίδα ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για την προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.

«Είναι αδύνατο να κατανοήσουμε πώς οι Έλληνες φίλοι μας έχουν το δικαίωμα να απορρίπτουν μία δικαστική απόφαση της χώρας μας, όταν τα αδιάσειστα στοιχεία που δήθεν ψάχνουν, ουσιαστικά δεν υφίστανται. Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη, κατηγορούμενος για εγκληματική πράξη κατά της εκλογικής ελευθερίας», έγραψε μεταξύ άλλων η Όλτα Τσάτσκα.

«Δεν καταλαβαίνουμε πώς το να είναι Έλληνας υπήκοος τον εξαιρεί από το νόμο ως πολίτη της Αλβανίας. Προτρέπουμε τους Έλληνες φίλους μας να απέχουν από δηλώσεις που δεν σέβονται τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας μας», ανέφερε σε άλλη ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Αλβανίδα ΥΠΕΞ προς Αθήνα: Σεβαστείτε τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας μας

Φίλης: «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ρήξη με τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης»

ΜέΡΑ25: Βανδαλισμοί σε εκλογικό περίπτερο στην Κέρκυρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:01