search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 17:28
MENU CLOSE

Λάρισα: Αυτοϊκανοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, μπροστά σε δύο ανήλικα κορίτσια

15.05.2023 10:36
peripoliko new

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί στη Λάρισα για να εντοπίσουν άνδρα που εμφανίστηκε μπροστά σε δύο ανήλικα κορίτσια το βράδυ της Παρασκευής και άρχισε να αυνανίζεται.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από τις κάμερες επιχειρήσεων στην περιοχή γύρω από την οποία έγινε το περιστατικό.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί και άλλα παρόμοια και εξετάζεται αν ο δράστης ήταν ο ίδιος.

Στις 20 Μαρτίου, έγινε στόχος επιδειξία μέρα-μεσημέρι μια γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ένας άνδρας ο οποίος της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα τρόμαξε και άρχισε να τρέχει, ενώ παράλληλα κάλεσε την Αστυνομία.
Αλλά και το πρωί της 12ης Οκτωβρίου του 2022, μια γυναίκα που έκανε την βόλτα της στην περιοχή του Αλκαζάρ στην Λάρισα βρέθηκε μπροστά σε ένα νεαρό που άρχισε να αυνανίζεται.

Εκείνη ειδοποίησε από το κινητό της τηλέφωνο την Αστυνομία και ο άντρας το έβαλε στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστεί.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις (live χάρτης)

Κύκλωμα κοκαΐνης: Στην ανακρίτρια οι 10 συλληφθέντες

Κολωνός: Πυροβολισμοί σε σπίτι – Βρέθηκαν σφαίρες σε παιδικό δωμάτιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 17:27